2777
2789
عنوان

خانما بیایید

56 بازدید | 6 پست

سلام خانما خواهشا هر جا میرید مهمونی یا فامیل و اطراف می بینید انقدر به دخترای مجرد نگید چرا ازدواج نمیکنی؟ سنت بره بالا خواستگار خوب پیدا نمیشه هااا 

به خدا خسته شدیم بابا ازدواج ک دست خودم نیست 

داریم درس میخونیم کار میکنیم پیشرفت میکنیم از دست زبون بقیع ارامش نداریم 

شما مثل اطرافیان من نباشید واقعا جالب نیست بقیه رو با حرفاتون تحت فشار قرار بدید از انسانیت به دور هست 

برا سلامتی امام زمان مون لطفا ی صلوات بفرستید❤

همونجور که اذیت میکنن و ناراحت توهم هرچی بددب از دهنت در بیار بکوب تو صورت یه مشت آدم فضول

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونجور که اذیت میکنن و ناراحت توهم هرچی بددب از دهنت در بیار بکوب تو صورت یه مشت آدم فضول

بابا من حالم با زندگیم خوبه احساس خوشبختی دارم انقدر با حرفاشون ازارم میدن که دوست ندارم برم هیج مهمونی 

این مواقع سکوت میکنم فقط انقدرکه ارومم

بابا من حالم با زندگیم خوبه احساس خوشبختی دارم انقدر با حرفاشون ازارم میدن که دوست ندارم برم هیج مهم ...

میفهممت منم مثل تو بودم و هستم ولی میخوام رو خودم بیشتر کار کنم منم بلد باشم اونجور که آتیش میزنن آتیش بگیرن 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
بیخیال هرکسی توی فامیل یه سری خاله زنگ و خانباجی هستند که چرت و پرت بگن فقط باید یک لبخند ملیح بزنی ...

اره منم فقط لبخند میزنم ولی دوست ندارم ببینمشون که بگن...