2777
2789
سلام دوستان گل میخواستم پوستم یخورده شاداب و جوون بشه اگر کرم خوبی میدونید معرفی کنید پوستم دنبه شه ;-)
بعضی وقت ها دوست دارم وقتی بغضم میگیره.... خدا بیاد و اشکهامو پاک کنه.... دستمو بگیره و بگه....: ادمها اذیتت میکنن...؟؟!! بیا بریم پیش خودم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من بهترین چیز روغن زیتونه من مارکهای مختلفی رو استفاده کردم ولی واقعا روغن زیتون چیز دیگه ست
دستی به جام باده و دستی به زلف یار رقصیی چنین میانه ی میدانم آرزوست
دوستان برای خرید لوازم آرایشی و بهداشتی گیاهی ، بدون سرب و بی خطر با قیمت مناسب به تل گرامم پیام بدین رژهای بدون سرب،کرم های روزوشب گیاهی،مام های بی خطر و .....از ما بخواهید 09354690905 ,
سبحان الله یا فارج اللهم و یا کاشف الغم فرج همی و یسر أمری و أرحم ضعفی و قلة حیلتی و أرزقنی من حیث لا أحتسب یارب العالمین حضرت محمد(ص) فرمودند: هر کس مردم را از این دعا با خبر کند در گرفتاریش گشایش پیدا میکند.
قیمتش مهم نیست ولی خیلی بالا هم نباشه
بعضی وقت ها دوست دارم وقتی بغضم میگیره.... خدا بیاد و اشکهامو پاک کنه.... دستمو بگیره و بگه....: ادمها اذیتت میکنن...؟؟!! بیا بریم پیش خودم....
لیراک من خودم initiatic شو از 4 سال پیش می زنم حاضر نیستم عوضش کنم که گرونه حدود 200 ولی جوش نمی زنی...ضد چروکهای اولیه و مرطوب کننده است اگه می خوای پوستت صبح ها برق بزنه، شبها کرم شب کیووی بزن عالیه. من میزنم. قیمتش زیر 100
I Dont judge
راستش من یه کانالی پیدا کردم😍 که میتونی تمام مشکلاتت رو با درمان محصولات گیاهی حل کنی😱👌👏👏 پزشکان انلاین هم داره که پاسخ میدن☺️ اینم لینک کانال👇👇👇💃💃🏃🏃 https://tlgrm.me/joinchat/BHDvjUAMCj5aYOaCV3FdTg https://tlgrm.me/joinchat/yaghoot27 اگه نتونستین عضوبشین رولینک فشاربدین یه پنجره بازمیشه گزینه اولی نوشته بازشدن درپنجره جدیدهمونو برنین تاجوین کانال بشین فقط ظرفیت محدوده سریع تاپرنشده👆👆👆 اگه بازم نتونستین عضوبشین این شماره وآیدی تل گران من هست پیام بدین عضوتون کنم 09369202339 @Yaghoot280