2777
2789
عنوان

همش ۴ماه ازدواج کردم و....

856 بازدید | 61 پست

سلام من وپسرخالم عقدهم بودیم۳سال والان ۴ماه ازدواج کردیم بدیایی که داره دست بزن فوش که ازاین بدترم نیست بعدشم خیلی زود پشیمون میشه ولی چه فاید که منو باکیسع بوکس اشتباه گرفت بقران هیچی کم ندارم تازه دوخونشو بخاطره راهنمایی هاوکمکع من درست کرد ولی سره هردعوا میگه پاشو ازخونم برو خانوادش عالیند خانواده ی منم همینطور ولی خودش مشکل اصلیمه دیروز تاحد مرگ زدتم سره یه بحثی که بامنطق حل میشد افتاد به جونم توشکمم بالگدش زد اجرتوحیاطو سمتم پرت کرد بادسته جارو چندبار زدتوسرم ازش بدم میاد باکلش زد توصورتم دهنو دماغ پرخون شده بود مثل روانی هارفتار میکرد همستیه روبه روییمون دوطبقه دارند ازپشت شیشه ی پنجره نگاهمون میکردند تهدیدم کرد برو توخنه ابرومونو بردی کاریت ندارم رفتم توخونه درقفل کرد پردهارو کشید ساعتشم دراورد معلوم نیست فازچیو داره خدالعنتش کنه بامشت تند تند میزد توسرم دستام موهامو کشید برد تواتاق کلی اونجا زدتم وبعد ازکلی فوش که به مامانو بابام داد که من اصلا نمیتونم اسم خانوادشو بگیرم زنگ زد به داداشم بزور گوشیو گرفتم داداشم جواب داد گفتم گوشیو بده دست مامان بهم مگفت بگو بیاندببرندت منم به مامانم گفتمو کلی گریه کردم مامان جز نصیحت چیزه دیگه ایی نمیگفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک توسرش مرتیکه عوضی از حیوون بدتر 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

واقعا متاسفم...کنترل خشم نداره...ببرش حتما پیش روانپزشک نه روانشناس

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

من اینو برای هرخانمی که کتک میخوره توسایت مینویسم 

اسیب های سر  بصورت مکرر درطولانی مدت مخربن 

برو ببین نود درصد بوکسورها پارکینسون الزایمر فلج مغزی و سکته مغزی رواوایل سالمندی تجربه کردن و پایان سختی داشتن 

اگر عزت نفس و شخصیت براتون مهم نیست سلامتی که مهمه

ازش شکایت کن والی دستش کوتاه نمیشه

البته قربانی های مثل شما خودشونم به خودشون صدمه میزنن اگه از اون دسته ای که هیچی 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

یه نصیحت خواهرانه میکنم و خواهش میکنم پشت گوش ننداز 

من نمیگم جدا شو فقط هر موقع تورو زد حتما برو پزشکی قانونی و کتکاشو ثبت کن ، زندگی هزار جور بالا و پایین داره 

از یه کسی که بلده بپرس چه جوری میتونی اینکارو انجام بدی که شوهرت نفهمه

باز بهم گفت وسایلاتو جمع بخاطره ویایل وخونه فوشم میداد تاسکم گذشت اروم شد گف بیا بریم بیرون دوربزنیم گفتم نمیخام بزارتنهاباشم بزور رفت خونه ی مامانش که به اصطلاح من برم حمومو اماده بشم سابقه ی خودکشی داشتم توعقد میدونستم باقرص نمیمیرم ولی تابه خودم اسیب نمیرسوندم نمیشد قرصارو خوردم واقتادم تواتاق بعدازیکساعت داشت زیره سرم گریه میکرد که بلندشو غلط کردمو فلان گفت بریم دکتر نرفتم تاوقتی درد معده داشت میکششتم باهاش رفتم دکتر بهم سرم زدند بهترنشدم تاوقتی اومدیم خونه بادوم زمینی خوردم همشو بالااوردم تاصبح خاب به چشمم نمی اومد ازیطرف ادا درمیاره که نگرانمه ولی حتی صبح نکرد یه چای بزار یه لقمه غذابهم بده تاوقتی بهش زنگ زدند رفت سره کار ومن هنوز هیچی نخورد

نشستی ازش کتک خوردیو میای تاپیک میزنی؟؟به چه حقی بابد دست روت بلند کنه؟برو ازش شکایت کن خودتو ضعیف نشون نده اینجوری مامانت گفته اونم فهمیده دستت جایی بند نیست و با خودش میگه هرکار بخوام میکنم انگار صاحبته یا تا اخر عمرت بشین کتک بخور یا یه فکری به حال خودت کن  

🙁عزیزم 

تو چطوری میتونی بگی خانواده هامون خوبن آخه ؟اون که مامانته چه خوبی ای درحقت کرد 

فقط به نظرم همون موقع به نیرو انتظامی زنگ‌میزدی و بعدشم میرفتی پزشکی قانونی