الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا بگم چیکارش کنه.....خب لعنتی عصبانی هستی برو قدم بزن ...نمیتونی کنترل کنی یه کیسه بوکس بخر آویزون کن تو اتاق مشت بزن بهش...مگه زن کیسه بوکسه؟باید همونجا میرفتی پزشکی قانونی گلم...تازه اول ازدواجتونه اول عاشقی و چلچلگی هست وای بحال اینکه چندین سال زیر یه سقف برین...حتما حتما پیگیری کن کوتاه نیا که بدتر میشه میگه سکوت میکنه ...معذرت خواهیه بعدش بخوره تو سرش...اعصابم خرد شد
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
باز بهم گفت وسایلاتو جمع بخاطره ویایل وخونه فوشم میداد تاسکم گذشت اروم شد گف بیا بریم بیرون دوربزنیم ...
فکر میکنی با این آدم ادامه بدی زندگیت چه جوری میشه. ادم عصبی درست نمیشه. اگه فردا بچه دار شدی با بچه همینکار رو کرد چی؟ جواب چشمای معصوم بچت رو میخوای چی بدی. اینجور که فهمیدم خانوادت برای طلاق حمایت نمیکنن. ولی بهتره جدا شی. بهتر از اینکه که زندگی یک بچه رو هم سیاه کنی
حالا اگه مامان من بود خشتک شوهرمو میکشید رو سرش بعدشم میفرستاد ناکجا اباد 😏
دقیقا عین مامان من، ما هم یکبار با شوهرم بحث کردیم زنگ زد بیا دخترت رو ببر مامانمم پاشد اومد بیا و ببین بخدا به دست پای مامانم افتاد که غلط کردم بخدا گوه خوردم