2777
2789
عنوان

همش ۴ماه ازدواج کردم و....

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 61 پست

به مامانم زنگ زدم کلی فوشش داد ولی میگه براش جمع نکنه زندگیتو توخونه و.... میبینی که بدبخت داداشت اگه بفهمه اون زنده نمیزاره کلی دعوا میفته بینشون اون ۲۰سالشه ومن ۱۸ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بگم چیکارش کنه.....خب لعنتی عصبانی هستی برو قدم بزن ...نمیتونی کنترل کنی یه کیسه بوکس بخر آویزون کن تو اتاق مشت بزن بهش...مگه زن کیسه بوکسه؟باید همونجا میرفتی پزشکی قانونی گلم...تازه اول ازدواجتونه اول عاشقی و چلچلگی هست وای بحال اینکه چندین سال زیر یه سقف برین...حتما حتما پیگیری کن کوتاه نیا که بدتر میشه میگه سکوت می‌کنه ...معذرت خواهیه بعدش بخوره تو سرش...اعصابم خرد شد

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
باز بهم گفت وسایلاتو جمع بخاطره ویایل وخونه فوشم میداد تاسکم گذشت اروم شد گف بیا بریم بیرون دوربزنیم ...

فکر میکنی با این آدم ادامه بدی زندگیت چه جوری میشه. ادم عصبی درست نمیشه. اگه فردا بچه دار شدی با بچه همینکار رو کرد چی؟ جواب چشمای معصوم بچت رو میخوای چی بدی.  اینجور که فهمیدم خانوادت برای طلاق حمایت نمیکنن. ولی بهتره جدا شی. بهتر از اینکه که زندگی یک بچه رو هم سیاه کنی

خب عزیزدلم خانوادت پشتت نیستن؟این آدم داره تو رو ناقص میکنه که

توفامیل فقط خالم واسه ی مامانم مونده نمیتونم اونم ازش بگیرم طلاق توخانواده ی ما واونا نبوده دیگه چاره ی ندارم 

حالا اگه مامان من بود خشتک شوهرمو میکشید رو سرش بعدشم میفرستاد ناکجا اباد 😏

دقیقا عین مامان من، ما هم یکبار با شوهرم بحث کردیم زنگ زد بیا دخترت رو ببر مامانمم پاشد اومد بیا و ببین بخدا به دست پای مامانم افتاد که غلط کردم بخدا گوه خوردم 

توفامیل فقط خالم واسه ی مامانم مونده نمیتونم اونم ازش بگیرم طلاق توخانواده ی ما واونا نبوده دیگه چار ...

لعنت به تفکرات عهد بوقی خانواده ها

واقعا نمیدونم چی بگم 

اگه شجاع بودی یه پشت دهنی میزدی به همه میگفتی زندگی خودمه دوس دارم طلاق بگیرم 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد