2777
2789

سلام دوستان، من دو ساله اذدواج کردم، شوهرم  خیلی آدم بد دل و شکاکیه حتی به خواهر خودشم شک داره، همش در حال شک کردنه، من حتی از خونه پامم بیرون نمیزارم ولی خب بخاطر شکاکی هاش همش فکرای ناجور میکنم، یه دوست صمیمی داشتم که خوشگلم هست شوهرم یه مدت هی میگفت از فلانی چه خبر که من بهش گفتم خوشم نمیاد ازم میپرسی، حس کردم خوشش اومده ازش مجبور شدم یکی از راز دوستمو بهش بگم همش میگفت دختر خوبی به نظر میاد هی در موردش باهام ‌شوخی میکرذ که اره اگه شوهر خواست من هستم، منم یکی از را اشو. مجبور شدم به شوهرم بگم برخلاف اینکه دوست نداشتم و اونم دیگه اسمشو نیورد از اون موقع،شوهرم شمارشو نمیدونم از کجا سیو داشت من پاک کردم، میترسم جایی داشته باشه شمارشو دوباره، همش میترسم بهش پیام بده از من چیزی بخواد ازش بپرسه و تهدیدش کنه بگه من رازشو به شوهرم گفتم، من موقع مجردیمم یه دوست پسر داشتم که کلا 3 بار دیدمش از نزدیک دوست خیلی خیلی معمولی بودیم میترسم اینو بهش بگه که کلا طلاقم میده شک ندارمممم، دیشب تا صبح به این چیزا فکر میکردم دارم مریض میشمم😢😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی بگم

بنظرم نباید اینقدر خودتو اذیت کنی

اون چطور ب خودش اجازه میده با شما در مورد دوستتوناین شوخی ها رو بکنه

اگه برعکس بود جاتون قطعا خیلی اتفاقات بد میوفتاد

کاش کوتاه نیاین در برابر این حرفا

اگرم بره با دوستتون حرف بزنه اونی ک باید شاکی بشه شمایین نه اون

اصلا به چه حقی شماره ی دوستتون رو داره؟چطور شما رو محدود میکنه ولی خودش ازاده

اگه برعکس بود و شماره ی دوستش توی گوشی شما بود چی میشد؟!

بجای اینکه بترسی سعی کن به شوهرت ترس بدی و کوتاه نیای

بذار اون بترسه با کوچیکترین حرکت اشتباه ترکش میکنی نه اینکه شما بخاطر ۳ بار دیدن یه پسر اونم در گذشته اینقدر بترسی!

جالبه همسرتون تو متاهلیش از رفیق شما خوشش میاد و شوخی نا بجا میکنه و حتی شمارش رو سیو داره 

بعد شما میترسید که بدونه در زمان مجردیتون که هیچ تعهدی به کسی نداشتید یه شخصی وارد زندگیتون شده

کاربر آقا