2777
2789
عنوان

نکنه شوهرم از دوست صمیمیم چیزی از من بپرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 42 پست
ممنونم عزیزم دقیقا، هر لحظه زندگیمو زنگ میزدم براش تعریف میکردم انگار عادت کرده بودم که اونم باید حت ...

اشکال نداره همین ک درس گرفتی خودش میلیاردها می ارزه

بارهاااااااا  گفتم هر وقت غرق مشکلات میشیم بدون ذره ای فکر میگیم تقصیر خداس من بدشانسم خدا چرا دوست داره بمن ظلم کنه پس چرا خدا جوابمو نمیده

در صورتی ک خودمون با این عقل ناقصمون گند می‌زنیم به همه چی 

اینو واسه اونایی گفتم ک فقط میگن اگ خدا بود مشکلات نداشتیم

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودت اگه با کسی که عاشقی ازدواج کنی بعد یه دختر زیباتر از عشقت ببینی سریع خانومتو ول میکنی؟😐

یعنی چی! معلومه که نه

کسی که ازدواج میکنه باید تعهد داشته باشه 

از هر زیبایی یه زیبا تر وجود داره اگه با دیدن هر زیباتری دلمون بلرزه پس زندگی مشترک و تعهد و عشق چی میشه؟ 

درضمن کسی که عاشقه چشمش زیبایی های یکی دیگه رو نمیبینه

همون طور که دوست دارم بهم وفا دار باشه منم باید بهش وفادار باشم 

کاربر آقا

اشکال نداره همین ک درس گرفتی خودش میلیاردها می ارزه بارهاااااااا  گفتم هر وقت غرق مشکلات می ...

قشنگ گفتی عزیزم ما درست تربیت نشدیم اگه از اول کسی بود یادمون میداد که حرفی از زندگیت پیش کسی نزن کمتر اتو بده دست اینو اون عاقل تر رفتار میکردیم من موندم اونایی که قبل اذدواج رابطه هم برقرار میکنن شوهرشون نمیدونه چیکار میکنن، من برا یه دوستی خوابو خوراک ندارم 😑😑

قشنگ گفتی عزیزم ما درست تربیت نشدیم اگه از اول کسی بود یادمون میداد که حرفی از زندگیت پیش کسی نزن کم ...

شک نکن اوناهم قطعا بعد ازدواج مشکلات خودشون رو دارن

ولی،شما چون شوهرت شکاکه و پیگیر  یکم سختره برات

طبق تجربم میگن اصلا فکر نکن چون همون مشکل و دردسر رو جذبش میکنی اگ واقعا برات مهمه ک نفهمه همسرت با امام زمان حرف بزن و ازش،کمک بخاه صلوات بفرست به نیتشون و نذر کن مطمعن باش،این مشکل ازت دور میشه

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
عزیزم به جز این بد دلی ،خصوصیت مثبتی داره که زندگی باهاش رو دوست داری  حتما وجهه مثبت خیلی دار ...

آره از نظرای دیگه  خوبه باعث میشه با بد دلی زیادش یه جورایی کنار بیام 

هیچوقت تو خیانت بحث اینکه کی سرتره نیست  انفاقا اکثر آقایانی که خیانت میکنن همسران زیبایی دارن ...

دقیقا همینه بعضیا کاملا بی دلیل خیانت میکنن یه فامیل داشتیم واقعا خوشگل بود یه چشمایی داشت که آدم محوش میشد شوهرش هول بود بهش خیانت می‌کرد راحت