2777
2789
عنوان

نکنه شوهرم از دوست صمیمیم چیزی از من بپرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 42 پست

اول اینکه تو زندگیت درس بگیر ک هیچ وقت رازتو به بقیه نگی ک مثل الان بخای دیوونه شی از،ترس ..این خودش ی درس بزرگه یاد بگیر

بعدم الکی حساس شدی اصلااااا فکر نکن راجبش مطمعن باش،همچین اتفاقی نمیوفته 

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه جالب اونی که باید طلب کار باشه تویی 

شماره دوستت از کجا آورده! 

چرا ذخیره داشته؟چرا اینقدر راجع بهش سوال میکنه؟ 

از چی میترسی اولا که دیوار حاشا بلنده مدرک داره از بیرون رفتنت؟ 

همون بهتر که بفهمه و طلاقت بده همیچین شوهی به چ دردی میخورع؟مگه چند سال زنده ای که از ترس شوهرت ای هر روز سر هیچ و پوچ بلرزی ..

مگه قطعی شوهر اومده ما خبر نداریم ؟   

پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

عزیزم شرایطت خیلی بده ازاین ور ترس از اینکه شوهرت با دوستت بهت خیانت کنه از اون ور ترس از اینکه رازی که دوستت میدونه برملا بشه شرایطت وکاملا درک میکنم به وسواس فکریت اهمیت نده غصه چیزی رو که هنوز اتفاق نیفتاده نخور ولی چرا مردا باید اینجوری باشن خیلی ناراحت کننده اس

شوهرت مریضه غیر از اون وقیحم هست. چطور روش میشه در مورد دوستت اینطوری بگه؟ خودش وقتی انقد شکاکه و تو رو محدود میکنه بیخود میکنه شماره دوستتم سیو داره. حواست بهش باشه به نظرم بهتر یه روانپزشک ببریش

جالبه همسرتون تو متاهلیش از رفیق شما خوشش میاد و شوخی نا بجا میکنه و حتی شمارش رو سیو داره  بع ...

شما خودت اگه با کسی که عاشقی ازدواج کنی بعد یه دختر زیباتر از عشقت ببینی سریع خانومتو ول میکنی؟😐

اول اینکه تو زندگیت درس بگیر ک هیچ وقت رازتو به بقیه نگی ک مثل الان بخای دیوونه شی از،ترس ..این خودش ...

ممنونم عزیزم دقیقا، هر لحظه زندگیمو زنگ میزدم براش تعریف میکردم انگار عادت کرده بودم که اونم باید حتما بدونه 😑

چی بگم بنظرم نباید اینقدر خودتو اذیت کنی اون چطور ب خودش اجازه میده با شما در مورد دوستتوناین شوخی ...

حرفای این دوستمونو دوبار بخون استارتر

تن به هر چیزی ندین توروخدا

حدو حدود تعیین کنید

همه ی ترستون اینه طلاقتون بده اما شماره دوستتونو ازادانه تو گوشیش داره

از شما هم خطایی سر نزنه مطمئن باش خودش یه  خطایی میکنه که چند سال بعد افسوس میخوری کاش همون اول طلاق گرفته بودم

برای ارامش زندگیم لطفا یه صلوات بفرستید💫به اندازه‌ی باورهای هرکسی با او حرف بزن، بیشتر که بگویی، تو را احمق فرض خواهند کرد...
خودتو اذیت نکن هیچی نمیشه توکل کن برخدا  اگر هم خدای نکرده فهمید بگو خواستگار بوده ردش کردم ...

ممنون عزیزم واقعا هم منو میخواست پسره ولی من سنم کم بود به فکر اذدواج نبودم اونم فهمید اذدواج نمیخوام کنم رفت

اهل خیانت نیست اینو بگم چون من خیلی ازش سرم اینو خودش چند بار گفته بحث خیانت همسرم نیست ولی میگم از کنجکاوی یوقت به دوستم پیام نده، بعد دوستمم یه شهر خیلی دور از ماهه نمیتونه ببینتش