2777
2789
عنوان

حالم بهم میخوره از آدمایی که

140 بازدید | 9 پست

تو رویا زندگی میکنن

هنوز یه راه طولانی دارن ولی فکر میکنن همه چی اوکیه و لنگاشون رو بندازن رو هم همه چی خودش ردیف میشه

اصلا از واقعیت فرارین، مهمترین سالهای جوونیشونو با خیال‌بافی تلف میکنن بدون اینکه حتی سعی کنن برا رویاشون تلاش کنن

واقعاً از اینکه دور و وریام اینجورین خسته شدم

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو راه خودتو برو 

اینکارو میکنم

ولی دوست ندارم نزدیکامو اینجوری ببینم

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

شما همه رو با هم تو یه نسخه نپیچ.

خیلی ها هستن که توان و اسباب رسیدن به خواسته خودشونو ندارن ( بدلایل متفاوت و منطقی ) ، بنظرم رویا داشتن خوبه... همین به ادم انگیزه میده. 

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾

نه عزیزم ما فکر نمیکنیم همه چی درست میشه اگه دست رو دست بذاریم فقط از تلاش خسته شدیم 

منظورم کسای دیگه بودن😅

اونایی که من میگم یه تلاش خیلیییی ریزی میکنن و میگن خب همین کافیه دیگه بقیش حله

شما همه رو با هم تو یه نسخه نپیچ. خیلی ها هستن که توان و اسباب رسیدن به خواسته خودشونو ندارن ( بدلا ...

نمیگم رویا داشتن بده

منظورم کسایی هستن که واقعا میتونن با تلاش به رویاشون برسن، ولی انقدر رویابافی بهشون مزه داده که فکر میکنن با هیچکاری نکردن همه چی درست میشه...

خب دوس دارن تو رویا زندگی کنن تو واسه زندگی بقیه هم باید تصمیم بگیری؟

تصمیم نگرفتم 

فقط گفتم خوشم نمیاد😐😐