2777
2789
عنوان

بیاید کلی عکس لباس همین پست اول 🥰😘📸

| مشاهده متن کامل بحث + 3922 بازدید | 83 پست

همشون قشنگن ولی فقط از عکس اولی خوشم اومد 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها زود برآورده میشه،میشه در حقم خواهری کنین دعام کنین تا به عشقم برسم🥲متعهد به قلب یار(e)...یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ https://t.me/nimiazghalbm_ea                                 لینک کانال تلگرامم لطفا عضو شین خوشحال میشم اونجام حمایتم کنین🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دلم برای اون پیرهن آبی آستینش گل داشت رفت 😍مبارکت یاش

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

مامان من چند تاتیکه جهازم بزور داد چه برسه لباس تحودم برداشتم لباسامو اتو کردم زدم توی کمد دیواری

چقدر منی...منم مامانم میگفت هیچی از داماد نگیر تا ازمون انتظار نداشته باشن ..هنوز عقده ی یه عروسی بی دردسر به دلم مونده

اسمش روشه تو خونه ای 😐!  مگ قراره با این لباسا وقتی مهمون میاد باشه؟ ..  برای راحتی خدش ...

یک دختر جوون تازه عروس لباس تو خونه ای هاش باید شیکتر باشه لزوما هم گرونتر منظورم نیست 

اینها به درد یک دختر نوجوون تو خونه میخوره که برادر جوون داره تو خونه که نمیتونه لباسهای باز و فانتزی بپوشه

ان شاءالله انقد خدا بهت بده که نیاز به کمک هیچکس نداشته باشی 😍🥰

قربونت من الان همجی دارم ولی یادم میافته دلم میسوزه ببین اگر تلاش میکردن برام دلم نمیسوخت کم گذاشتن،ولی الان من براشون کادو اینا همیشه میبرم 

چقدر منی...منم مامانم میگفت هیچی از داماد نگیر تا ازمون انتظار نداشته باشن ..هنوز عقده ی یه عروسی بی ...

مامان تو میگفت نگیر مامان من توی عقد بودن میگفت پولای که از شوهرت میگیری برو وسیله برای جهازت بخر چرا لباس اینا میخری

من رو خیلی اذیت کردن خیلی  

مبارک باشه  ایشالا به سلامتی ازشون استفاده کنی

میتونی باهاشون بوتیک بززنی    

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)