2777
2789
عنوان

بیاید کلی عکس لباس همین پست اول 🥰😘📸

| مشاهده متن کامل بحث + 3921 بازدید | 83 پست

خانما چقدر انرژی منفی میدید به یه تازه عروس،اینا رو با دل خوش خریده و ذوق داره

یکی میگه چرا لختی نیست،یکی میگه به درد خونه پدر میخوره،یکی میگه چرا خریدی!!!!!

اولا که همه ی عروسا چنددست لباس تمیز و نو میخرن که وقتی جهاز بردن لباس قشنگ تو کشو و کمد بذارن نه لباس کهنه

دوما هرکی با سلیقه و شرایط خودش لباس میخره،شاید لختی دوست نداره،خودش هم گفت سلیقه نامزدم اینطوره

درکل اگر هم نمی‌پسندید بگید مبارک باشه و رد بشید تو ذوق نزنید لطفا

یه کم مهربونتر باشیم انرژی مثبتش به خودمون برمیگرده دوستان عزیز

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله می‌خریم ولی موقع خرید

موقع خرید که نهایتا دو سه دست میشه خرید .من خودم کلی لباس تو خونه ای خوشگل خریدم موقع ازدواج هنوزم ازشون دارم بالاخره اول زندگیه و عروس خانم باید متنوع و شاد بپوشن 

موقع خرید که نهایتا دو سه دست میشه خرید .من خودم کلی لباس تو خونه ای خوشگل خریدم موقع ازدواج هنوزم ا ...

مگه قحطی لباس میاد؟ خب به مرور میخری تو زندگی

من موقع خرید دو سه دست خریدم چند دست هم از خونه بابام بردم 

دیگه ندیدم کسی قبل عقد کلی لباس برای خونه خودش بخره

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

قرار نیست خونه ایشون مهمون بیاد؟؟😑 یا قراره جلو مهمونم تاپ شرتک بپوشه هی گرفتین اینا چیه خریدی بذارین بره تو خونه ی خودش جا بگیره تاپ شرتکم میپوشه اسی بعدش یه عکس با تاپ شرت بذار باورشون شه خریدی😑

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

سلامت باشی 😍😁عاشق لباس خزیدنم 😂

مبارکت باشه

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس