اگر لک بینی داری و علایمتون پابرجاست حتما صبرکن بعدم برو سونو جای دیگه
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
معمولا تا هفته ۱۲ صبر میکنن چندتا کلیپ دیدم میگفت بچه های خیلی باهوش اول مغزشون تشکیل شده تا ۱۲ هفته صبر کنید ان شالله قلب تشکیل میشه
عمروعاص به ابوموسی اشعری گفت:نه تو رای بده نه من!ابوموسی فریب خورد و رای نداد و عمروعاص حکمیت را با رای خود به نفع معاویه تمام کرد. مراقب عمروعاص ها باشیم!!!!!!!!!
ببین دوستم هفته پیش رفت دکتر طبق تاریخ پریود ۶ هفته بود ،اما دکتر سونو کرد گفت فقط کیسه هست و بچه نیس چون اصلا سن حاملگیت از تاریخ پریودت خیلی کمتره،قرار شد دوهفته بعد بره برا سونو
کورتاژ درد نداره بیهوش میکنن هیچی نمیفهمی برای بعدشم بهت قرص میدم دردی ندارن البته انشالله که قلبشون تشکیل میشه حالا یکی دوهفته هم صبر کن
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍
عزیزم فکر نمیکنم دیگه چاره ای باشه . دکتر دارو میده تا بارداری تمام بشه . چون اگر بیشتر از این بمونن بدون قلب برای شما سخت ترمیشه سقط کردنشون . تشکیل قلب تا هفته ده باید اتفاق میفتاد . روندش اینجوریه که علائم هستن حتی اگر قلب نباشه . بازم اگر دلت اروم نیست سونوی جای دیگه هم برو ولی هفته ده اگر ضربان قلب دیده نشده تقریبا پایان بارداری قطعیه .نهایتا تا یازده صبر کن . ان شا الله خدا کمکت کنه مجددا باردار بشی بچه های صحیح و سالم 😘😘😘
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚