2777
2789
عنوان

دکتر گفته قلبشون تشکیل نشده ولی من هنوز همه علائم حاملگی و دارم!

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 56 پست
10هفته دیگع باید تشکیل شده باشه قاعدتاً ..والا من خودم اینقدر بارذاریای نصف و نیمه و پر استرس کشیدم ...

ان شالله  خدا دامنتو سبز کنه عزیزم خیلی سخته درکت میکنم

نه علائمم و دارم لک بینی ندارم  ان شالله که اشتباه کرده چون مرکز سنوش از این شبانه روزی ها بود ...

برو یه جای خلوت  و باحوصله.چندروز دیگه برو

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر روازاده میگه کسایی که دیر تر قلبشون تشگیل میشه اول مغزشون تشگیل میشه و نابغه هستن زود سقط نکنین ...

آره منم شنیدم اینو به خاطر همین نمیخوام عجله کنم از طرفی میترسوننم میگن هرچی بیشتر بمونه سخت تر سقط میشه و برام خطرناکه ولی فدای سر بچه هام من بیشتر منتظر میشم

صبر کن تشکیل نشده باشه خودش سقط میشه. ممکن هم هست با تاخیر بیشتری تشکیل بشه یا دقت و یا دستگاه دکتر ...

خداروشکر عزیزم خدا حفظش کنه

منم نگران همینم چون میخواستم همسرم حتما باشه جمعه آخر شب از این مراکز شبانه روزی رفتم دکترش خیلی مسن و بی حوصله بود به خاطر همین امیدوارم اشتباه شده باشه

عزیزم فکر نمیکنم دیگه چاره ای باشه ‌. دکتر دارو میده تا بارداری تمام بشه . چون اگر بیشتر از این بمون ...

ممنونم عزیزم 

فکر کردم داشتن علائم میتونه نشونه سالم بودنشون باشه 

ممنونم عزیزم  فکر کردم داشتن علائم میتونه نشونه سالم بودنشون باشه

نه عزیزم . داشتن علائم نشانه بارداری شما هست . 😘😘

میدونم سخته . از نظر روحی مادر از اولین لحظه ها ندیده عاشق بچه اش هست . ولی به خدا توکل کن اول جای دیگه سونو برو تا هفته دیگه هم صبر کن بعد اگر مجبور به سقط شدی تمرکزتو بذار روی سلامت جسمی و روحی خودت ان شا الله دوباره باردار میشی . 

هیچ کار خدا بی حکمت نیست ان شا الله بار بعد فرزندان سالم نصیبت بشه💚

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خداروشکر عزیزم خدا حفظش کنه منم نگران همینم چون میخواستم همسرم حتما باشه جمعه آخر شب از این مراکز ش ...

من پیش یه متخصص سونوگرافی معروف رفتم. یه تشخیص غلط روی بچه م گذاشت. اون روزها خیلی اذیت شدم.

گاهی میگم خوش به حال قدیمی ها که اصلا سونوگرافی نمیرفتن و این همه استرس بارداری رو تحمل نمی‌کردند

همسرم فقط جمعه پیشم بود مثلا میخواستم باهم بریم صدای قلبشو بشنویم به خاطر همین از این مراکز شبانه رو ...

انشالله هر جی خیر برات پیش بیاد من یکدفعه کورتاژ شدم حنینم تا هفته 9 قلب داشت بعد یکدفعه از کار افتاد من هفته 11 متوحه شدم