2777
2789
عنوان

کارمند داشتیم استعفا داده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13472 بازدید | 127 پست
میخام استراحت کنم بچه داری کنم میکرو یاد گرفتم ولی میدونم ابدا درامد بانک رو بهم نمیده

من بودم استعفا نمیدادم

دنبال این بودم اگر هست تو قسمت دیگه ای از بانک سمت سبک تری بگیرم 

جاااااانه عمت لایک نکن ! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شابد کلا با کارمندی مشگل داری نه شغلت

اره میشه گفت 

دوست ندارم صبح زود پاشم 

شغلای آزاد نزدیک خونم و دوست دارم که به تفریح و خونه زندگیمم بتونم برسم

گر نباشد هردو عالم، گو مباش، باتوام تنها خوش است... 🌼
اونایی که شغلاشون خوبه پشیمون میشن بنظرم ولی اخه از 6 سالگی داری 6 صبح پامیشی بسته خداییش بچه هم ب ...

اتفاقا چون شغلشون خوب نبود استعفا دادن 

شیفت شب با بچه 

رفتارهای پزشک و دانشجوهای پزشکی با پرستارها توهین

دوست من تو بیمارستان که بود متخصص قلب وارد بخش می شه از ران پاش ویشگون می گیره که چقد تو خوشگلی ..جلو همه ..البته اون هنوز داره کار می کنه و خیلی براش مهم نبود می گفت عادیه سر کار 

متاهلی؟  شغلت درامدش خوب بود؟

اره عالی بود بچه دارشدم اذیت بودم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

میخام استراحت کنم بچه داری کنم میکرو یاد گرفتم ولی میدونم ابدا درامد بانک رو بهم نمیده

دوروز خونه بمونی حوصلت سر میره بی طاقت میشی .من خانه دارم هرروز پنج شش صبح بیدارم تا دوازده شب دیگه زندگی همینه دیگه .روزای تعطیل بیشتر استراحت کن 

خواهرم معلمه وقتای تعطیلی خیلی حوصلش سر میره اصلا نمیتونه خونه بمونه .

الان با این قوانین جدید بازنشستگی عملا کاری می کنن که اخراش همه خسته بشن و خودشون برن. 

شما هم بدون هر روز کار کردن سخت تر میشه و اوضاع قرار نیست بهتر بشه . اما خوب برای استقلال مالی هم باید یک فکرهایی داشته باشی  

منم همینم میخوام فست فودی بزنم اگه خسته شدم در بیام از کار برم تو کاره آزاد 

اره بخدا کارمندی اذیت کنندس

داری از درد میمیری ولی باید بیای

حال روحیت خوب نیست باید بیای

ولی کار خودت باشه تعطیل میکنی

فقط درامدت حداقل برای ابتدای کار پایینه 

گر نباشد هردو عالم، گو مباش، باتوام تنها خوش است... 🌼