بله یکی از اشناهای ما سه تا بچه داشت یعنی بچه دومش دوقلو بود و خودش کارمند بانک 14سال سابقه داشت استعفا داد وچون شوهرش تو بانک بود واسش داره حق بیمه شو رد میکنه که بعد ها حقوق کاملو بگیره ولی دقیق نمیدونم چطوری
اونایی که شغلاشون خوبه پشیمون میشن بنظرم ولی اخه از 6 سالگی داری 6 صبح پامیشی بسته خداییش بچه هم ب ...
ما کارمند ، پرستار و معلم تو آشناها داشتیم بخاطر زندگی و بچه استعفا دادن خیلی هم راضین میگن آرامش داریم نمیخواد استرس صبح پاشدن و چی خوردن و بچه رو چیکار کردن داشته باشیم. اگر شوهرتون بتونه از پس هزینه ها بربیاد چرا که نه! بنظرم اگر یه مقدارم شرایط سخت بشه بازم ارزش داره. من خودم شاغلم و خسته منتها الان ۱۷سال سابقه دارم و همسرم و خانوادم مخالف اینن که سر کار نرم هر سالم بحثشو پیش میکشم اما حمایت نمیشم. میدونمم اگر بیکار بشم شوهرم تامینم نمیکنه چون الانم هیچی بهم نمیده نه لباس نه کادو هیچی .بیشتر خرج ساخت خونه با من بود الانم به نامم نیست!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا امروز تقریبا ۹۰ درصد پزشکهایی ک باهاشون کار کردم ی جورایی بیشتر از حد کاری می خوان بهت نزدیک شن
البته چون مغرور هستن دوبار کم محلی کنی میرن دنبال کارشون ...البته حالت رو هم سرکار می گیرن شیفت بد بهت می دن پاس بهت نمی دن ..مرخصی نمی دن ..خلاصه اونی ک پا نمی ده بیچاره ش می کنن
اتفاقا چون شغلشون خوب نبود استعفا دادن شیفت شب با بچه رفتارهای پزشک و دانشجوهای پزشکی ...
همچین چیزی نیست من شغل خیلی خوبی داشتم بادرامدعالی اماوقتی بچه دارشدم برام سخت بودهمه کاربیرون همه بچه داری خونه باهم جلوببرم بعدیه مدت متوجه شدم دارم ازجونم مایه میذارم استعفادادم
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖