2777
2789
عنوان

بخاطر شوعرم

189 بازدید | 13 پست

وای بچه ها نمیدونید نمممیدونید چه حالیم شوهرم بایه زنه بود بهش فکر میکنم بعدش میشینیم خودمو دلداری میدم میجم نه شاید اصلا اینطور که من فکر میکنم نبوده 

واضح تر توضیح بده  از کجا دیدی

اینو میدونم یکشنبه عصرشوهرم اون زن رو به عنوان مسافر سوار کرده بعد بهش شماره داده و روز دوشنبه دوسه بار وقتی سرکار بوده در حد دو دقیقه و پنج دقیقه  حرف زده از طریق همراه من فهمیدم و روز سه شنبش شوعرم اعتراف کرد که میخاد خطشو عوض کنه که  گوشیش زنگ زد و من فهمیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو میدونم یکشنبه عصرشوهرم اون زن رو به عنوان مسافر سوار کرده بعد بهش شماره داده و روز دوشنبه دوسه ...

زنه کیه چکارس...  میشناسی؟  

میخای چیکار کنی 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 
بعد یک روز و نیم من فهمیدم وخود شوعرمم قبل اینکه من بفهمم ابراز پشیمونی کرد غیر مستقیم میگف میخام خط ...

اهان پس پشیمون شده از کارش و برای خلاص شدن از دست زنه میخاد خطشو عوص کنه

خب پس این خیلی خوبه 

زنه کیه چکارس...  میشناسی؟   میخای چیکار کنی

شوعرم که خیلی پشیمونه زندگیمم خوبه داره برام همه حوره جبران میکنه میگع اصلا قبل اینکه تو بفهمی من پشیمون بودم

شوعرم که خیلی پشیمونه زندگیمم خوبه داره برام همه حوره جبران میکنه میگع اصلا قبل اینکه تو بفهمی من پش ...

پس خوبه 

بیخیال  بنظرم زنه سیریش بوده و دست از سر شوهرت برنداشته برای همین مجبور شده خطشو عوض کنه و این خیلی خوبه