2777
2789
عنوان

ناباروری

360 بازدید | 38 پست

برام خیلی سخت شده زندگی بدون بچه دخترایی که تو فامیل ۱۰  یا حتی ۱۶ سال ازم کوچیکن باردار شدن و بچشون رو به دنیا آوردن من هنوز نه 

دیگه ناامید شدم 😢

چند سالته ؟ 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسایه ما هم سن خودم  هست بعد ١۶ سال باردار شد و یک دختر خوشگل داره امیدت رو هیچ وقت از دست نده 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

نگران نباش یکی ازاقوام ما بااینکه سنشون دیگه نسبتا بالا بود بعد ۱۸ سال خدا بهشون یک پسر داد عمه خودم بعد ۹سال الانم دوتا بچه داره.. اصلا ناامید نشو خدا حتما بهت میده

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
۳۶ سالمه عزیزم مشکلم ذخیره تخمدان پایین

خدا بزرگه.فقط درمان و ول نکن.یهو خسته نشی کنار بکشی.دیدم بعضی ها  چندبار دکتر میرن میگن دیگه خسته شدیم می‌سپاریم دست خدا.درسته همه چی با توکل به خدا خوبه اما خب واقعا تاثیر علم و پزشکی هم نباید ندید گرفت

دلی را برایت به دریا زدم که از آب واهمه داشت
بارداری چرا اینقدر سخت شده؟من خودمم یک سال و نیم اقدامم.بدون هییییچ مشکلی باردار نمیشم

مثل منی

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

انشاالله بحق این شب عزیز خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه

****دوستان میشه به تاپیکم یسر بزنید راهنماییم کنید ممنونتون میشم****

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
بارداری چرا اینقدر سخت شده؟من خودمم یک سال و نیم اقدامم.بدون هییییچ مشکلی باردار نمیشم

خودت مرتب کنجد بخور به شوهرتم گردو بده، گردو کیفیت اسپرم رو میبره بالا کنجدم تخمدانت رو سالم نگه میداره، قبل رابطه هم حمام گرم نره همسرت بعد رابطه هم شما حمام گرم نرو .. استرس و فکر رو هم ازخودت دور کن همین باعث میشه نشی

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰