2777
2789
عنوان

حس میکنم وزندگی زناشویی شدم مترسک

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 23 پست
به خدا... اصلا نمیدونم باید چطور باهاشون حرف زد... امشب دلم گرفته بود بهش گفتم بریم بچرخیم از صبح ما ...

امان ازین مردهای بچه ننه... و خاک بر سر خانواده هاشون که جای اینکه یادشون بدن درست زندگی کنن، ازین وابستگی مرض  گونه پسرشون به خودشون، خوششون میاد و بهش دامن میزنن

به قدری پشیمونم بچه دار شدم که خدا میدونه. یه وقتایی خیلی خوبه؛ گول همون روزای خوبش رو خوردم  و ...

نه اینجوری نگو تو دیگه مسئول این بچه ای باید خودت و بسازی به خاطر پسرت سنت کمه مشخصه من ۳۸ سالمه تجربه ثابت کرده آدم تو سختیا قوی میشه راحشو پیدا میکنی 

ما باهم خوشحالیم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اینجوری نگو تو دیگه مسئول این بچه ای باید خودت و بسازی به خاطر پسرت سنت کمه مشخصه من ۳۸ سالمه تجر ...

فقط به خاطر پسرم دارم ادامه میدم...ایشالا میتونم منم.. دعا کن برام

امان ازین مردهای بچه ننه... و خاک بر سر خانواده هاشون که جای اینکه یادشون بدن درست زندگی کنن، ازین و ...

آره بخدا تا خونه مادرشونن هیشوی تحویلشون نمیگیره همین که زن میگیرن میشن تاج سر 

ما باهم خوشحالیم 😍

من تو ۲۳ سالگی با یه بچه ۳ ساله جدا شدم تا ۲۹ سالگی تنها بزرگش کردم حتی خونوادمم و خیلی کم کمک کردن ولی بعدش با مرد خوب آشنا شدم الانم پسرمو عین بچه خودش دوس داره خدا واسه هر کسی یه راهی باز میکنه 

ما باهم خوشحالیم 😍

ولی خوب من کارمند بودم با همه سختیش هم کار میکردم هم درس میخوندم هم تنهایی بچه بزرگ میکردم خودمم بچه بودم ولی خوب تونستم تو هم میتو نی فقط به عشق بچت همه چی و درست میکنی من نه مهریه گرفتم نه پولی داشتم با ۵۰۰ هزار تو من خونه اجاره کردم تو کرج اون موقع میشد الان حداقل باید ۱۰۰ تو من داشته باشی بتونی بری کرج ولی خوب شرایط که خوب شد برگشتم تهران 

ما باهم خوشحالیم 😍