2777
2789

من هفته پیش یه جراحی کوچیکی داشتم و امروز بعد ی هفته بیرون رفتم شدیدا هوس سمبوسه کردم ولی هر جا گشتیم با شوهرم پیدا نکردیم خودمم نمیتونم فعلا اشپزی کنم شوهرم زنگ زد به مادرشوهرم گفت چند تا سمبوسه برای ما درست کن بی زحمت اگر میتونی و موادشو داری اونم قبول کرد البته خودش بارها بهم زنگ زد چیزی میخای بپزم بفرستم واست و من هیچی نخاستم امروز سه تا سمبوسه خواستیم ازش وقتی شوهرم رفت بگیره من حالم مساعد نبود از ماشین پیاده نشدم و قرار شد شوهرم بهش بگه که خودش تنهاس و قراره بیاره خونمون حالا من نمیدونم چی شده مادرشوهرم متوجه شده من تو ماشین بودم وقتی بهش اس ام اس زدم که تشکر کنم بابت سمبوسه ها بهم پیام زد چرا نیومدی خونه نشستی تو ماشین چی باید جواب بدم؟توجه کنید که حالم خوب نبود و پیاده نشدم وگرنه با رفتن هیچ مشکلی ندارم و چون جراحی که کردم مربوط به دستمه فعلا اجازه اشپزی ندارم

🌸

از نگاه مادر شوهرت یه لحظه به ماجرا نگاه کن.

رفتی بیرون گشته اون موقع هم حالش خوب بوده. بعد به من سفارش سمبوسه داده که غذای راحتی نیست. من درست کردم  با عژت و احترام، خلنم حتی پیاده نشده تشکر کنه. بعد هم پیغام زده و حتی تلفن نکرده.

خب این نگاه اونه. کاری که تو  بهتره بکنی، زنگ بزنی بگی یهو حالم خیلی بد شد. ترسیدم شما منو ببینی نگران شی. یه ذره بهتر شم مزاحمتون می شم. تشکر سفت و سخت هم بکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نگاه مادر شوهرت یه لحظه به ماجرا نگاه کن. رفتی بیرون گشته اون موقع هم حالش خوب بوده. بعد به من س ...

دقیقا درسته...میگه دستش درد می‌کنه پاش که درد نمیکنه.تا دم در اومده نیومده داخل سلام کنه.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
از نگاه مادر شوهرت یه لحظه به ماجرا نگاه کن. رفتی بیرون گشته اون موقع هم حالش خوب بوده. بعد به من س ...

عزیزم برای گشتن نرفته بودم ولی درسته شاید اینطور فکر میکنه حتما راجبش فکر  میکنم ممنون از راهنماییت 

🌸

دقیقا درسته...میگه دستش درد می‌کنه پاش که درد نمیکنه.تا دم در اومده نیومده داخل سلام کنه.

درسته ولی ی وقتایی هست ادم حوصله دیدن خودشم نداره خصوصا وقتی سر و وضع ادمم مناسب نباشه

🌸

عزیزم برای گشتن نرفته بودم ولی درسته شاید اینطور فکر میکنه حتما راجبش فکر  میکنم ممنون از راهنم ...

من درکت می کنم. نگفتم قصدت این بوده ولی.احتمالش هست اینجوری احساس کنه. تو هم اگر زیرک باشی نمی ذاری همچین چیزی بینتون رو خراب کنه

من درکت می کنم. نگفتم قصدت این بوده ولی.احتمالش هست اینجوری احساس کنه. تو هم اگر زیرک باشی نمی ...

بنظرت خیلی بد نیستکه بگم حالم خوب نبود نیومدم شوهرم گفت جواب نده من حل میکنم ولی نمیدونم چیکار کنم

🌸

براش توضیح بده بگو حالم خوب نبود نمیخواستم شما رو نگران کنم بعدم بابت سمبوسه ها تشکر کن

بدتر نمیشه بنظرت خودم ین پیام خواستم بنویسم ولی بعد پاک کردم:

حالم مساعد نبود ان شاالله هر وقت بهتر شدم به دیدنتون میام موجب زحمت شدیم دستتون درد نکنه

🌸