2777
2789
عنوان

پوست صورتم نابود شده

141 بازدید | 12 پست

بچه ها چند ماه یه بار پوست صورتم بی دلیل جوش میزنه چرکی و بزرگ نیست ولی ملتهب و قرمز میشه تو عکس زیاد معلوم نیست  جلو خودمم نمیتونم بگیرم و دست نزنم منافذ پوستم هم بازه نمیدونم چیکار کنم دیگه از محصولات پوستی خوب هم استفاده میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه محصولاتی استفاده میکنی؟محصولاتی که استفاده میکنی باید فاقد چربی باشه و مخصوص نوع پوستت باید استفا ...

بایوآکوا و دی اوردینری چرب نیستن اتفاقا تونر دکتر سی تونا هم استفده میکنم که مخصوص پوست چربه ولی بازم اینطوری میشه

بایوآکوا و دی اوردینری چرب نیستن اتفاقا تونر دکتر سی تونا هم استفده میکنم که مخصوص پوست چربه ولی باز ...

اول باید مشخص بشه نوع پوستتون چربه یا خشک دقیق دهیدراتست.طبعتون گرم یا سرد؟

دکتر رفتی . ممکنه مشکل کبد یا هورمونی داشته باشی .عزیزم پوست صورت اینه بدنه. چک کن ببین کجا مشکل دار ...

دکتر رفتم ولی گفت مشکل خاصی نیست نیاز به استفاده از دارو نداری فعلا بدنمم فقط روی بازو هام یکم جوش میزنه ولی خیلی کمه صورتم بدتره