2777
2789

سلادوستان وقت بخیر شده کسی باردار باشه با این علائم؟

دوروز مونده به موعدم سرپا زیاد باشم کمرم و قسمت لگم درد میگیره و وقتی دراز میکشم خوب میشم و قبل پریود اینجوری نبودم هیچوقت درد اذیتم میکرد به حدی که باید قرص میخوردم 

ولی الان با استراحت درست میشه 

خیلییی سینه هام دردناک و سفته نوکش میسوزه و رگدار شده  کسی بوده اینجوری که باردار باشه؟

آره،ولی بیبی بزن

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترشحتون خیلی بود؟ من هی فگر میکنم پری شدم اما میبینم ترشحه خیلی نیست اما  ان شالله🥲

یادم نیست والا ولی من ماه ۵ باردارشدم همه اون ماها حس باردازی داشتم بجزوقتی که واقعا باردارشدم

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

منم دقیقا اینجوریم فقط ماله من کمی حالت تهوع و کوفتگی بدن هم داره😔منم پس فرداس موعدم میترسم بیبی بزنم منفی بشه مثل هر دفعه بخوره تو ذوقم

دنیا میگذره همونجوری که ما میگذریم
منم دقیقا اینجوریم فقط ماله من کمی حالت تهوع و کوفتگی بدن هم داره😔منم پس فرداس موعدم میترسم بیبی بز ...

فعلا نزن منم فردا موعدمه امروز درد پری اومد سراغم خیلی ولی یهو خوب میشد  دوروزه یبوست گرفتم صبر میکنم اگر عقب انداختم بیبی میزنم چون برای بعضیا ۷ تا ۱۰ روز بعد پری نشون میده

فعلا نزن منم فردا موعدمه امروز درد پری اومد سراغم خیلی ولی یهو خوب میشد  دوروزه یبوست گرفتم صبر ...

اره کار خوبی میکنی زود بزنی بعضا منفی کاذب نشون میده اکه هم‌مثبت باشه ولی بدن با بدن فرق میکنه من تو از بعضی ها شنیدم که قبل پری مثبت شده بیبی شون ولی شما همون بعد چند روز تاخیر بزن انشالله که خیر😍

دنیا میگذره همونجوری که ما میگذریم