2777
2789
عنوان

با شوهرم چیکار کنم

443 بازدید | 18 پست

خانواده ی شوهرم بسیار اهل خاله زنک بازی هستن مدام با هم درگیرن .چندین بار زندگی من و جاریمو خراب کردن و هشت ساله در کنارشون زجر میکشم.چهار ماه مریض بودم مادرشوهرم یک زنگ نزد حالمو بپرسه و خیلی چیزای دیگه

مشکلم اینجاس که هر وقت مشکلی بین من و اونا پیش میاد شوهرم در ابتدا حق رو میده به من و میفهمه که اونا کارای بدی میکنن اما بعد دو سه روز تمام تلاششو میکنه که رابطش با اونا بهم نخوره اینجوری میشه که پشت منو خالی میکنه مثلا با خواهرش مشکل داشتیم کاملا حق رو به من میداد ولی تو همون هفته ی اول سه بار رفت خونش که از دلش در بیاره  الانم یک هفته نیس مامانش پشت سرم دروغ بافته الهی که خیر نبینه ولی تمام تلاششو میکنه که رابطشو درست کنه و الان با هم اوکی اوکی هستن و من شدم بد داستان ولی اون روزای اول حق رو کاملا به من میداد من چیکار کنم با این قوم الظالمین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش نگو! ازشم نخواه و اهمیتیم نده که حق رو به تو بده. هرکاری کردن تو هم عین به عینش رو سرشون پیاده کن. میگه بریم خونشون؟ برو کاری کن گریه کنن بگن دیگه نیا. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
از این به بعد کلا روابط ات رو با اونا کم کن .ن محبت کن ن وقت بزار شوهرت حساب کار دستش!میاد .

به زبون جلو من حق رو میده به من ولی جلو اونا طوری رفتار میکنه انگار هیچ اتفاقی نیفتاده

معمولا برعکس میشه میرم اونجا من با گریه برمیگردم

پس یاد گرفتی چیکار کنی. بی برنامه پیش نرو... قشنگ نقشه بچین و با پنبه سر ببر.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.