2777
2789
عنوان

اینجا مهندس داریم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 40 پست
من دانشجوی معماریم بیام؟🫣 ببین اگه دانشگاه خوب قبول بشی حالا هر رشته ای که برای ریاضیه . استخدام ش ...

بفرما مرسی بابت امید دادنت اما من قزوینم بخاطر مامانم فکر نکنم بتونم برم تهران اینجا هم فقط بین المللی  یکم خوبه 

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برق و رباتیک بودم ... محیطش برام جالب نبود فقط من خانم بودم بین مهندسا 

ساعت کاریشم چون کارخونه بود از 5 صبح تا 5 عصر 

سرویسم 5 میومد کارمم 7 کارت میزدم

یه مدتم معلم بودم 

بعد بچه هم قرار بود نرم سرکار

الانم خانه دارم ...

توصیه ام  اینه قراره تو محیط مردونه کار کنی ببین میتونی اونجا باشی راحتی ؟

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
ریاصی خوندم .معدل دیپلمم نزدیک بیست . کنکور خراب کردم و الان فعلا سر کار نمیرم 

میتونی جبران کنی

بفرما مرسی بابت امید دادنت اما من قزوینم بخاطر مامانم فکر نکنم بتونم برم تهران اینجا هم فقط بین المل ...

خیلی از بچه هامون هستن که از قم و کرج و قزوین میان ، آخر هفته ها و شبا برمیگردن خونه ، قزوینم خوبه ، من دختر داییم صنایع غذایی قزوین قبول شد الان آلمانه .

🖤🥲

برق خوندم شاغل نیستم یعنی خودم نخواستم و اصلا دنبال کار نگشتم ولی بهم کار پیشنهاد شد خوبم بود خودم نرفتم .اما دوستام که شاغل شدن از لحاظ سختی کار یکم اذیتن 

خدایم برایم کافیست💗

توصیه ام اینه که از الان امتحان نهاییاتو خوب بده سعی کن بالای ۱۹ شه معدلت کنکورتو خوب بده برو شریف ب ...

فکر نکنم بشه بخاطر مامانم برم تهران من برم خیلی تنها میشه 

برق و رباتیک بودم ... محیطش برام جالب نبود فقط من خانم بودم بین مهندسا  ساعت کاریشم چون کارخون ...

اره روحیاتم میخوره و کارای فنی دوست دارم 

ان شالله کار مناسب پیدا کنی. همسایه من، خودش و شوهرش مخابرات خونده بودن، رفتن زنجان، هر دو رفتن تو ...

انشالله عزیزم ممنون،همسرم شغلش جدای رشته منه دادگستریه،ولی کلا خیلی سخته برام ک ۴سال با مصیبت و کلی هزینه دانشگاه و رفت و آمد درس خوندم اونم رشته ای مثل برق آخرشم هیچی ب هیچی...

دیگه دیره  دل اسیره  داره میره  که بمیره  دیگه دیره خیلی دیره

مگه چند سالته که میگی دیره

انشالله عزیزم ممنون،همسرم شغلش جدای رشته منه دادگستریه،ولی کلا خیلی سخته برام ک ۴سال با مصیبت و کلی ...

منم ده سال کار کردم، تا روزی که دخترم دنیا اومد.

دیگه نتونستم برم.

همیشه به شوهرم میگم. من کنترل خوندم