2777
2789

دیروز تاپیک زدم گفتم یه نفر با اسم پسرونه و پروف دخترونه اومد بهم پیام داد و منم بعد ۵ روز جوابش و دادم و پرسیدم کی هستی ولی بعدش بلاک کرد ! 

بعد یکی از دوستام و فرستادم پی پیش آمارشو دربیاره برام ....

طرف اول به دوستم گفت پسره و ولی بعد چند دقیقه یهو کلن طرز چت عوض شد و طرف با لهن بی ادبی گفت اکانت دست چند نفره‌ و من دخترم و اون یکی که باهات حرف زد پسره که طرف دوستمه ! 

حالا طرف که واقعا معلوم نیست دختر یا پسر اومد از بلاکی درم آوورد بهم پیام داده اینارو گفته !

هرجور می‌خونم چت هاشو اصلا با عقل جور در نمیاد که مشخص با ی هدفی بهم پیام داده !!! و داره تک به تک حرفاشو دروغ میگه ....

حتی حس میکنم عکس فیک بهم داده ....!!

بخونید ببینید بنظر شما ام دروغ میگه و مشکوک ؟ 

هدفش چیه بنظر شما ؟

تا الان که صحبت کرده سه تا اسکرین از پیام هاشه

حالا اگه بازم چیزی گفت براتون شات و پیاماشو می‌ذارم.....

لطفا صبر کنید بزارم 

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

شات بزار

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

اینجا حتی حس میکنم اسم و سن و شهرشم دروغ گفته ! 

و بهونه ایی که برای پیدا کردن آیدی من اوورده الکی ....

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣تینجریه

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

واقعا با عقل جور در نمیاد حرفاش 

اینجا حتی حس میکنم اسم و سن و شهرشم دروغ گفته !  و بهونه ایی که برای پیدا کردن آیدی من اوورده ...

اسی همه چیزش دروغه از همین اسم آریاناش مشخصه

و اینجا ام حس کردم که دروغ میگه ویسش نیومده !

🤣🤣تینجریه

یعنی چی ؟

چرا انقدر درگیری بلاک کن بره دیگه

طرف اصلا معلوم نیست کیه و از کجا اومده 

معلوم با ی هدفی اومده خب 😐

عکس خدش اومده باز میخاد یشات بده نمیاد! 

اینم اومده اسکل کنه دنباال یچی دیگس هدفیم نداره خدتو درگیر کردی

این نیز بگذرد🦄✨  آن که ز ابرو و مژه تیـرو کمانی دارد/چشمها کرده سیه قصد جهانی دارد 💅