2777
2789
عنوان

کنکوریااااااا لطفا بیاید

57 بازدید | 2 پست

چیکار کنم تو آزمون همش وقت کم میارم امروز با اینکه همه درسامو خونده بودم ولی فقط تونستم زیست و شیمی بزنم تازه شیمی رو هم خیلی با عجله زدم چون وقتم دیک داشت تموم میشد

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 

مدیریت زمان نداری ، آزمونای دیگه رو پرینت بگیر و تو خونه دقیقا مثل سر جلسه ازمون بده 

به تایم مخصوص هر سوال توجه کن ، مثلا زمین زیر ۱ دقیقه هر سوالش وقت داره ولی ریاضی هر سوال ۲ دقیقه 

سوالات رو دسته بندی کن ، مثلا اونایی که بلد نیستی کنارش × بزن و برو سوال بعدی رو حل کن یا مثلا اونایی که بلدی ولی یادت نمیاد کنارش+ بزن و اونایی که بلدی ولی طولانیه کنارش♡ بکش ، تا بعد اینکه سوالات رو تموم کردی بیای سراغشون 

برای خودت وقت سیو کن ، یعنی اگه مثلا سوال زیست ۱ دقیقه ۳۰ ثانیه تایم داره ولی سوال آسونی بود و تونستی تو ۳۰ ثانیه جوابش بدی ، اون یک دقیقه باقی‌مونده رو بزار برای سوالاتی که طولانیه و کنارش♡ زدی 

یادت باشه اول نری کنارشون علامت بزنی و بعد از اول شروع به حل کردن کنی و وقتت رو هدر بدی ، همینجوری که داری به ترتیب شماره سوالات تست میزنی اگه سوالت شرایط بالا داشت علامت بزن برو سوال بعدی و بعد اخرین سوال اون درس برگرد روش

مدیریت زمان نداری ، آزمونای دیگه رو پرینت بگیر و تو خونه دقیقا مثل سر جلسه ازمون بده  به تایم ...

مرسی عزیزم حتما انجام میدم

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.