2777
2789
عنوان

سرطان روده بزرگ گرید 4😭😭

9085 بازدید | 45 پست

امروز دکتر گفت سرطان روده بابام گرید ۴ هست از روده متاستاز داده به کبد😭😭😭تروخدا اطرافیان تون کسی بوده خوب شه دارم دیوونه میشم😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شرایط هر بیمار متفاوته 

امیدوارم پدرتون بهبود داشته باشن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

خدا شفابده الهی میشه بگی علائمش چی بود دخترمنم مشکل روده داره😔

عزیزمم مگه چند سالشونه؟ چه مشکلی داره؟ بابای من درد شکم ورم شکم اسهال هم یه ماهی بود داشت

مرسی عزیزم دعا کنین

انشالله 

جراحی انجام نمیدن؟ 

شیمی شروع کردن؟ 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

عزیزمم مگه چند سالشونه؟ چه مشکلی داره؟ بابای من درد شکم ورم شکم اسهال هم یه ماهی بود داشت

دخترم دوسال و نیم درد شکم ورم شکم یبوست حتی باد معده دفع نمیشه باید عمل بشه هرچی ام می‌خوره بالا میاره😔

همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔
دخترم دوسال و نیم درد شکم ورم شکم یبوست حتی باد معده دفع نمیشه باید عمل بشه هرچی ام می‌خوره بالا میا ...

ای خدا ایشالا چیزی نیست ببرینش بهترین دکتر تهران من اطلاعی ندارم از دکتر اطفال ولی ایشالا چیزیش نیست گلم دعا میکنم خوب شه شماهم واسه سلامتی پدر من دعا کنین

نه عزیزم چون متاستاز داده اول باید شیمی انجام بدن..فعلا یه جلسه شیمی رفته ولی حالش خوب نیس😔

شیمی درمانی خیلی اولاش سخت میگذره 

بهشون از لحاظ تغذیه هم رسیدگی کن

انشالله بیماری کنترل میشه نگران نباش

فقط امید داشته باش

ای خدا ایشالا چیزی نیست ببرینش بهترین دکتر تهران من اطلاعی ندارم از دکتر اطفال ولی ایشالا چیزیش نیست ...

ممنوتم عزیزم انشالله خدا همه مریضاروشفابده

همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔