2777
2789

تو رو خدا و قرآن  از ته دلت دعام کن انشالله م و خانوادش (خودش و پدر و مادر و خواهرا و برادراش و خانمش) و ع (خودش و خانوادش و اگه کسی تو زندگیشه) و اون یکی میم ( خودش و پدر و مادر و خواهرا و برداراش و خانمش) انشالله تقاص دل شکستم و آه دلم و آبرویی که ازم بردن و حسرت و ناراحتیامو ب بدترین شکل ممکن پس بدن و انشالله همشون بیکار و معتاد و گدا و گرفتار و کارتن خواب و زمین گیر شن و محتاج حتی پول نون بشن و باشن انشالله و انشالله هر چی دارن از دست بدن انشالله😭💔🤲

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا دل هممونوشادکن ،پدرومادرآسمانی وامواتمون روببخش وبیامرز،خدایاروگناهانمون قلم عفوبکش ،پروردگارا ...توروب آبروی عزیزانت ازمستاجری نجاتمان بده وصاحب خانه بشیم درآرامش وسلامتی ....الهی آمین ❤

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه

@نون_بربریییی  

@دختر_12  

@نخودسیاه  

@ملوسکتونم  

@جوجه_کوکی  

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

حامله بشم و سالم باشه خیلییی ممنونم ازت

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️

تو رو خدا برا سلامتی مادرم نفری 7 تا حمد شفا بخونید و دعا کنید براش 😭💔 یکشنبه نوبت کولونوسکوپی ...

خوندم واسش عزیزم انشالله همیشه سالم و سلامت سایش بالاسرتون باشه و هیچ مشکلی نداشته باشه

اسی جون حاجت روا شی انشالله

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و عزیزانم خیلی خیلی خیلی خوشبخت و خوشحال و موفق و آبرو دار و سالم و پولدار و محبوب بشیم انشاالله 🙏🥺😭

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و خواهرم و داداشام هممون دبیری یا آموزگاری قبول شیم و استخدام رسمی آموزش و پرورش شیم انشالله 😭😭😭

انشالله من و آجیم امسال و داداش بزرگم سال ۱۴۰۳ و داداش کوچیکم وقتی دبیرستان تموم کرد حتما قبول شیم هممون دبیری یا آموزگاری و استخدام رسمی آموزش و پرورش شیم انشالله 😭😭😭😭

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله امسال  ازدواج خیلی عالی کنم و اصلا پشیمون نشم از ازدواجم و شوهرم خیلی پولدار و خوش اخلاق و ظاهرش عالی باشه و قد و هیکلش عالی باشه و عاشق و دیوونم باشه و معتاد و مریض نباشه و خانواده دار باشه و همه چی تموم باشه و کنارش واقعاخوشبخت و خوشحال شم و هیچ وقت شوهرم زن دوم نگیره انشالله😭💔

تو رو خدا خیلی دعام کن اونایی که ولم کردن بهم برگردن امشب و انشالله همه چیشونو از دست داده باشن و خیلی پشیمون باشن که منو از دست دادن 😭💔

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله پدرم  و دامادمون خیلی خوب و مهربون و خوش اخلاق و دست و دلباز با من عزیزانم از همه لحاظ عالیییی شن و هیچ وقت زن دوم نگیرن اصلا😭💔

@جوجه_کوکی