2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهواز هم بارون خوبی میاد

خدارو شکر   

انشالله بارون رحمت خدا براتون بیشتر بشه 

برف بشه

شما هم برامون دعا کنین

شماها باورتون میشه اگه ح ک و م ت عوض بشه دیگه کسی اختلاس میلیاردی نکنه
واقعا حداقل کسیو نداشته باشی خنثی هستی،ولی فشاریم هوا دونفره ومن نیستم    

نگران نباش این روزارو هم بلاخره تجربه میکنین .الان بجاش زنگ بزن بهش صحبت کردن با یار تواین هوا حس و حال خوبی داره😂😂

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍
لطفااا دعا کن درسم عالی بشه ترازام بالابره خسته شدم🥲و همچنین اینجامهم بارون بباره

انشالله عزیزم

نگران نباش این روزارو هم بلاخره تجربه میکنین .الان بجاش زنگ بزن بهش صحبت کردن با یار تواین هوا حس و ...

آخیش چه حس خوبی بهم دادی خیلی ممنون ازت،باهاش حرف زدم ولی دوستش پیششه موذبه بیاد قطع میکنه  

گنجشک های درنده

دوستان عزیزم تاپیک رو فعلا قفل میکنم 

میترسم تا میام دونه دونه بخونم شرمنده تون بشم بارون بند بیاد 

انشالله به امید خدا تموم کسانی که خواسته هاون رو گفتین و هم کسانی که هنوز نگفتن دعا هاتون براورده به خیر بشه مشکلاتون برطرف به خیر بشه  و هم خیر این دنیا و هم خیر اون دنیا رو ببینین