2777
2789
عنوان

کسی عمل بینی انجام داده بیاید تجربیاتتون رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 2137 بازدید | 76 پست
من دانشجو معلمم  اولین حقوقم بودکاش هیچ وقت فرهنگیان قبول نشده بودم هیچکس بهم پول عمل نمیداد خ ...

باز حالا خوبه شما حقوق داری من پول مهریمو دادم وگرنه تا صدسال نه پولشو داشتم و

نه به فکر عمل میفتادم پولو دادم الانم بایدبا این وضع خونه نشین بشم

فکر کنم باید هر چی مهریه گرفتم بدم ترمیم

باز حالا خوبه شما حقوق داری من پول مهریمو دادم وگرنه تا صدسال نه پولشو داشتم و نه به فکر عمل میفتاد ...

چن وقته عمل کردید تا ۶ماه صورت نرمال نیست 

بعد ۶ماه کلا صورت وبینی خیلی بهتر میشه 

منم خونه نشین شدم من ۲۰سالکه فک کن تو اوج جوونی خودت با دستای خودت بزنی قیافت رو بدتر کنی وتنفست رو مشکل دارکنی آرزوم شده مثل قبل نفس بکشم 

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۰ روزه ولی یه‌جور. عمل کرده کلا نا امیدم خب شما پولش جور شد ترمیم کن

اگه تا ۶ماه دیگه تنفسم اوکی نشد میرم 

پولش رو دیگه چکارکنم وام میگیرم 

من با این بینی نمی تونم زندگی کنم 

منم نمیتونم خیلی سخته خدایی😔

شما ۲۰روز طبیعی هست بخدا من اون موقع اصلا نمی تونستم خودم ببینم 

ولی فرم چشام ولب بالاییم هنوزم خوب نشده 😔 لب بالاییم مثل یه خط صاف شده پشت لبمم ورم کرده رژ که میکشم اصلا دیگه بهم نمیدا چشامم زشت ولی حالت شده ولی اون موقع اینا خیلی بدتربود

شما ۲۰روز طبیعی هست بخدا من اون موقع اصلا نمی تونستم خودم ببینم  ولی فرم چشام ولب بالاییم هنوز ...

امیدوارم خوب بشه بخدااصلا نمیتونم خودمو اینجوری تحمل کنم

من زیاد اهل آرایش نیستم الان با این وضع مجبورم همش رژ بکشم که  تازه زیاد فرقی هم نمیکنه

امیدوارم خوب بشه بخدااصلا نمیتونم خودمو اینجوری تحمل کنم من زیاد اهل آرایش نیستم الان با این وضع مج ...

منم قبلا حتی ضداافتابم نمیزدم منم آرایش میکنم 😞