2777
2789
عنوان

میخوام شوهرمو ادب کنم

203 بازدید | 3 پست

خیلی ناراحت و عصبانیم از خودکشی سقط بچم‌ طلاق همچی تو فکرمه حس میکنم خیلی افسردم 

۵ هفته باردارم حس قشنگ و شیرینی که اولش داشتم الان تبدیل شده به استرس وحشت و ناراحتی 

اصلا دلم نمیخاد سقط کنم ولی از نگه داشتن و بدتر شدن زندگیم میترسم پشیمونم که بچه دار شدم

دلم نمیخاد جدا شم‌و طلاق بگیرم چون واقعا حسشو ندارم خستم از زندگی ولی زندگیم خیلی داغون و بهم ریختس هر روزی هم که میریم جلو بدتره و هرکاری میکنم فایده نداره 

از طرفی تحمل کردن اخلاق و رفتار همسرم خیلی سخت شده برام هیچ کنترلی روش ندارم نه توجه ای نه اهمیتی نه عشقی هیچی کلا باعث شده افسرده شم و حس علاقه ای هم‌که بهش داشتم داره کمرنگ میشه به شدت خودمو با بقیه مقایسه میکنم در صورتی که اینطوری‌نبودم و احساس میکنم تمام دوستام تو خوشبختی غرقن و شوهرای خوب و عاشق دارن خیلی دلم میخاد اینجوری باشم ولی همسرم نمیخاد و احساس میکنه هیچ مشکلی ندارم دلم‌نمیخاد طلاق بگیرم میخام زندگیمو درست کنم ولی حال روحی داغونی دارم توانشو ندارم 

چیکار کنم بنظرتون چیکار کنم اخلاقش عوض شه یجوری که بترسه فک کنه میخام جدا شم ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه فقط هورمون نیست دو شب پیش کتک خوردم جوری منو زد انگاری دشمنشم 

وقتی طلاق نمیخوایی با وجود کتک پس حقته

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂