2777
2789

منم مث توبودم خیلی استرس کشیدم توحاملگیم ولی الان یه پسرشیطون دارم نترس توکل کن بخدا

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس خودش خطرناکه انشالله میمونه برات همه یه سقط داشتن نترس گلم 

حتی چهارماه ب بعد استرس خطرناکه؟

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡
استرس خودش عامل سقط

من از همه جهت استرس دارم

از طرف شوهرم که دم به دقیقه میگهبریم سقطش کنیم نمی خوام

از یه طرف استرس مال قبلی را دارم

از یه طرفهماتوم بارداری

از یه طرفاسترس شرایط جسمیم هرهفته باید ازمایش بدم

دارم دق می کنم

عزیزم موقع زایمانت۹۶کیلوبودی؟ سزبودی یا طبیعی؟

سزاربن بودم اره ۹۶لودم

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍
من از همه جهت استرس دارم از طرف شوهرم که دم به دقیقه میگهبریم سقطش کنیم نمی خوام از یه طرف استرس م ...

عزیزم فکر نمیکنی باید وقتی باردار بشی که شوهرت هم بخواد؟

بخدا بچه و مشکلاتش ب قدری بزرگن که باید ژنو شوهر یا تصمیم مشترک و با عشق و علاقه ساخته باشنش که فردا بتوان از پس اینهمه مشکل بربیان خودم بچه شش ماهه دارم دیگه گاهی واقعا کم میاریم با اینکه خودمون خواستیم دوتایی

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...
گلم کلن خطرناله تا. میتونی اروم باش چیز سنگبن بلند نکن استراحت کن

اوف من ک س روزه دارم دیوونه میشم 

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡