2777
2789
من الان ۱۹هفتم۹۲کیلوام تااخراش میرسم دیگه به ۹۶یابالاتر. امازایمانم طبیعیه نگرانم خطری نداشته باشه ...

چقدر زیاد کردی 19 هفته خیلی زود برا اینهمه اضافه وزن من تا آخر بارداری کلا ده کیلو رفتم روش که بعد زایمان هفت کیاوش رفت

سنگینی اذیتت نمیکنه؟

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان ۱۹هفتم۹۲کیلوام تااخراش میرسم دیگه به ۹۶یابالاتر. امازایمانم طبیعیه نگرانم خطری نداشته باشه ...

بمن گفتن وزنت خیلی بالاس البته من هفته آخربارداریم۱۰۶بودم منوسزارین کردن خودشون خیلیم راحت بودم.بعدزایمان که خونه اومدم۹۶بودم

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍
عزیزم فکر نمیکنی باید وقتی باردار بشی که شوهرت هم بخواد؟ بخدا بچه و مشکلاتش ب قدری بزرگن که باید ژن ...

خداخواسته بود

سفت سخت داشتم پیشگیری می کردم

می دونم کلم اخه جوون بیست ساله که نیست شوهرم ۳۳سالشه یعنی انقدر سخته براش این بیشتر مخالفتش فرار از مسئولیته می خواد بی دغدغه باشه 

چقدر زیاد کردی 19 هفته خیلی زود برا اینهمه اضافه وزن من تا آخر بارداری کلا ده کیلو رفتم روش که بعد ز ...

کلا من از اول بارداریم ۹۲بودم تا الان زیاد نشده فعلا.

خب چکارکنم استعداد چاقی دارم بااینکه اصلا شیرینی جات نمیخورم😩

خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️

نمی دونم این همه تنفر از کجا میاد میگه انقدر برا بچه هام ترزش قائلم اصن به دنیا نمی یارمشون تو این ...

چه ادمایی هستن تو دنیا.

کاش وقتی راضی نبود باردارنمیشدی

چه ادمایی هستن تو دنیا. کاش وقتی راضی نبود باردارنمیشدی

دیروز انقدر حرص خوردم از دستش که بی جون شدم از پشت گرفتنم نزدیک بود تعادلم را از دست بدم بیوفته بدنم می لرزید نمی دونم چرا رفتم نوار قلب گرفتم رفتم زیرسرم

خداخواسته بود

دیروز انقدر حرص خوردم از دستش که بی جون شدم از پشت گرفتنم نزدیک بود تعادلم را از دست بدم بیوفته بدنم ...

😔😔واقعامتاسفم براش.

عزیزم خوب نیست انقد استرس چقد اون نی نیت بد شانسه که همچین ادمی قراره پدرش بشه

😔😔واقعامتاسفم براش. عزیزم خوب نیست انقد استرس چقد اون نی نیت بد شانسه که همچین ادمی قراره پدرش بش ...

حتی مادرشوهرمم پدر شوهرم کلی حرف زد بهش 

در اومد بهش گفت مامان براتون خیلی ارزش قائلم اما این مسئله بین من و زهراس خصوصیه خودمون تصمیم میگیریم

نه اصلا اینجوری نیست اصن با خود منم برخورد بدی نداره از بچه بدش میاد و نمی دونمم چرا دلایل الکی هم م ...

اها خب خداروشکر حداقل کارای دیگش بد نیست.

عیبی نداره گلم وقتی بدنیا بیاد باباش از همه بیشتردوسش داره

اها خب خداروشکر حداقل کارای دیگش بد نیست. عیبی نداره گلم وقتی بدنیا بیاد باباش از همه بیشتردوسش دار ...

ادم بدی نیست اصلا خیلی خوبه دوستش دارم واقعا عاشقشم اما یذره با بچه ها مشکل داره بارداری قبلیم که سقط شد راحت تر کناار اومد اما این یذره نمی دونم چرا اینطوری می کنه