2777
2789
عنوان

آقایون و خانم های مستقل که بچه دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 71 پست
جدا شدیمو ازدواج کردن بچه ها ابتدایی میرن

آخی چه سخت 

چه خوبه ک شما پشت بچه هاتون هسین

تو کلاس دخترمم یه نفرشون مثل شما هستن پدره دانش آموز واقعا کم نمیذاره برابچه تا جلسات مدرسه رو میاد مثل یه مادره واقعا

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

ن اصلا کمک ندارم حتی دو روز پیش میخاستم برم واسه عیده بچه ها خرید کنم کلی خواهرم منت گذاش سرم تا بچه ...

اینجوری سخته

حداقل تو درسا نمیتونن کمک کنن؟

منم این دوتا بچه رو بردم خرید ۷ تومن شد، خودم خندم گرفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا وقتی برای خودم ندارم الان خوابن پا شدن میان پیشم حتی نمیتونم تو گوشیم تنها باشم منم ازدواج مج ...

چی بگم .میدونم تحت چه فشار عجیبی هستید و لازمه از خودگذشتگی کنید چاره ای نیست .

ولی بازم تلاش کنید مورد مناسب پیدا کنید و ازدواج کنید .اینطوری داغون میشید تنهایی .

لایک نکنید😜

اینجوری سخته حداقل تو درسا نمیتونن کمک کنن؟ منم این دوتا بچه رو بردم خرید ۷ تومن شد، خودم خندم گرف ...

نه یه یبار گفتم ب بچه املا بگو انقد داد زده بود سره بچه ک بچه استرسی شده بود دیگه نگفتم بهش املا بگو کاری بکن یکی دوبار گفتم بچه کوچیکه رو بیابون کلی داد میزد ک بچه بترسه بخابه بازم نذاشتم کلا باره زندگی رو دوشه خودمه تازه کارای خونه و بچه ها ک تموم میشه کارای خوده همسرم شروع میشه حسابان رو بنویسم و پول جاب جا بکنم و ...

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

چی بگم .میدونم تحت چه فشار عجیبی هستید و لازمه از خودگذشتگی کنید چاره ای نیست . ولی بازم تلاش کنید ...

از ازدواج بشدت ترسیدم

خانم اولم که هیچ سر دومی قسم میخوردم آخرش یجور کرد که باورم نمیشه

فقط در تلاشم بین هفته یه چند ساعتم شده برای خودم وقت بزارم که متاسفانه نمیشه

نه یه یبار گفتم ب بچه املا بگو انقد داد زده بود سره بچه ک بچه استرسی شده بود دیگه نگفتم بهش املا بگو ...

چه جالبن ایشون

همسر منم مسئولیت بچه هارو از لحاظ درسی قبول نمیکرد البته بلدم نبود بهشون یاد بده

همون موقع بود اینا وظیفه من بود الانم هست

منم تا میتونم جلساتو میرم که بچه ها خجالت نکشن دیگه کاریه که شده

خیلی خوب کاری میکنین

این آقای ک تو کلاس دخترم هستن خودشون میان دنباله دخترشون خودشون جلسات میان اصلا تا حالا نشده ما این بچه رو نامرتب ببینیم واقعا کم نمیذاره ما مادرها گاهی حسودیمون میشه ک این آقا چجور انقد قشنگ داره زندگی داری میکنه

خیلی خوب کاری میکنین این آقای ک تو کلاس دخترم هستن خودشون میان دنباله دخترشون خودشون جلسات میان اصل ...

شاید زندگیش قشنگ نباشه اما به بچش میرسه

چون واقعی فشار میاد، حتی بیرون سرکارم ذهنم اینوره

شاید زندگیش قشنگ نباشه اما به بچش میرسه چون واقعی فشار میاد، حتی بیرون سرکارم ذهنم اینوره

این آقا توخونه دوربین نصب کرده وقتی سره کاره خیالش راحت باشه

خیلی خوب کاری میکنین این آقای ک تو کلاس دخترم هستن خودشون میان دنباله دخترشون خودشون جلسات میان اصل ...

ولی چند سال دیگه اون آقا زیر فشار داغون میشه .هم کار بیرون هم کار خونه و بچه .خیلی سخته

لایک نکنید😜

خدا حفظشون کنه اذیت نمیشین؟ دلتون برای خودتون نمیسوزه؟ البته زحماتتون جای تقدیر داره، و وظیفمونه ب ...

ینی میشه شوهرمنم وقتی پدر شد ب این حد از درک برسه؟حسودیم شد بهتون

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...

سفر مجردی ک زیاد نمیشه حقیقتا

یعنی حداقل تا وقتی به سنی نرسیدن ک بشه گذاشتشونو رفت 

ولی اینکه مثلاً نصف روز با هم برید بیرون تفریحی کوهی دشتی نهاری بخورید کافه ای رستورانی چیزی خوبه من خودم در همین حد میتونم بعدااا سفر های مجردی 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚