یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینجوری سخته حداقل تو درسا نمیتونن کمک کنن؟ منم این دوتا بچه رو بردم خرید ۷ تومن شد، خودم خندم گرف ...
نه یه یبار گفتم ب بچه املا بگو انقد داد زده بود سره بچه ک بچه استرسی شده بود دیگه نگفتم بهش املا بگو کاری بکن یکی دوبار گفتم بچه کوچیکه رو بیابون کلی داد میزد ک بچه بترسه بخابه بازم نذاشتم کلا باره زندگی رو دوشه خودمه تازه کارای خونه و بچه ها ک تموم میشه کارای خوده همسرم شروع میشه حسابان رو بنویسم و پول جاب جا بکنم و ...
میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده
منم تا میتونم جلساتو میرم که بچه ها خجالت نکشن دیگه کاریه که شده
خیلی خوب کاری میکنین
این آقای ک تو کلاس دخترم هستن خودشون میان دنباله دخترشون خودشون جلسات میان اصلا تا حالا نشده ما این بچه رو نامرتب ببینیم واقعا کم نمیذاره ما مادرها گاهی حسودیمون میشه ک این آقا چجور انقد قشنگ داره زندگی داری میکنه
میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده