2777
2789
عنوان

آقایون و خانم های مستقل که بچه دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 71 پست
دخترم بگم غذا درست میکنه اما انقد ظرف کثیف میکنه که آدم پشیمون میشه دوتاشون ابتدایی هستن خدارو شکر ...

ما هم همین بودیم دیگه اشکال نداره کم‌کم راه میفته چشم به هم بزنین میخواد کیک و ته چین و پیتزا درست کنه 😄 خدا حفظشون کنه الآن همه بچه‌ها باید مستقل‌تر از نسل ما بار بیان نه فقط بچه‌های تک والد این روزا هم میگذره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا سخته مادرشون نمیاد اونارو ببینه، اگه بیاد دوماه یکبار اونم چند دقیقه ازدواج مجدد کردم اما با ...

بچه هاتون چند ساله ان ؟ چند وقته جدا شدین مگه پدر بزرگ مادربزرگ عمه و عمو ندارن یه تایمی پیش اونا باشن شما بهتر ب کار میرسی 

من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن  نمیترسد ...
بچه هاتون چند ساله ان ؟ چند وقته جدا شدین مگه پدر بزرگ مادربزرگ عمه و عمو ندارن یه تایمی پیش اونا با ...

تقریبا ۷ و ۱۱

سه سالی میشه جدا شدم. اما یک سال بعدش ازدواج مجدد کردم که ایشون نتونستن بچه همو بپذیرن و رفتن.اقدام برای طلاق توافقی کردیم اما برای استان دیگه هستن نیومدن و نصفه موند.خبری ازش ندارم

برادر و خواهرا همه تو شهر ما نیستن

اونایی که هستن اطراف خونه ما نیستن . نمیشه همش مزاحمشون شد

پدر و مادرم خیلی پیر هستن و تو روستان فعلا اونجام.اما سال بعد میخوام بیام خونه خودم

تقریبا ۷ و ۱۱ سه سالی میشه جدا شدم. اما یک سال بعدش ازدواج مجدد کردم که ایشون نتونستن بچه همو بپذیر ...

طلاق با وجود بچه خیلی سخته واقعا 

من خیلی بچمو دوست داشتم ولی مجبور شدم بیام از اون زندگی بیرون چون واقعا مریض بودم همیشه تو اون خونه و وجودم تو اون خونه حال بقیه رو هم خراب میکرد 

من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن  نمیترسد ...
طلاق با وجود بچه خیلی سخته واقعا  من خیلی بچمو دوست داشتم ولی مجبور شدم بیام از اون زندگی بیرو ...

شرایط نگهداری بچه رو نداشتین یا پدرش بهتون نمیده؟

الان خیلی به آرامش احتیاج دارین

شوهرتونو دوست داشتین؟

شرایط نگهداری بچه رو نداشتین یا پدرش بهتون نمیده؟ الان خیلی به آرامش احتیاج دارین شوهرتونو دوست دا ...

نه شرایط نگه دارشو نداشتم 

الانم همش فکرم پیش بچمه و عذاب وجدان دارم 

نه شرایط نگه دارشو نداشتم  الانم همش فکرم پیش بچمه و عذاب وجدان دارم

طبیعیه. باید دلت پیش بچت باشه. یه تیکه از وجودته

امیدوارم آینده خودش بیاد سمتت

دوست نداری برگردی به زندگی قبلیت؟