2777
2789
عنوان

آقایون و خانم های مستقل که بچه دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 71 پست
دقیقا منم شدم همین کل زندگیم شده وقف بچه هام احساس افسردگی میکنم

به خودت میای و میبینی جوونیت گذشت و چیزی نفهمیدی .از طرفی در مقابل بچه ها مسئولی .خیلی شرایط سخته .

حداقل هفته ای دو روز بمونن پیش مامانشون شما برا خودت باش .امکان ازدواج نیست؟

لایک نکنید😜

بستگی داره بچه چند سالشه واز نظر روحی چقدر وابسته یا مستقل اگر کلاس سوم چهارم باید یاد بگیره حداقل بیشتر کارهایخودشو انجام بده مثلا گرسنه است از یخچال چیزی برداره بخوره  واتقشو کامل بدون اینکه شما بگی مرتب کنه و کلاسها مثل زبان و ورزشی رو خودش بره البته اگر شهر کوچیکه ومسیر کوتاه اگر قراره دوتا تاکسی یا اتوبوس سواربشه فعلا تا کلاس ششم باید صبر کنی  و... ودرضمن اگر امکانش هست غذاتونو دو وعده درست کن که وقت بیشتری داشته باشی بین خودت و بچه ها کار هارو تقسیم کن وار شوهرت کمک بگیر این طوری زمان بیشتر برای خودت باز میکنی شیفتی که بچه ها  مدرسه اند برو کلاس ورزشی یا جمع های که دوست داری و کتاب بخونی و ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس چندمن دخترن یا پسر؟ دیگه باید کم‌کم یاد بگیرن تو کارها کمک کنن من ۱۲_۱۳سالم بود برنج کته میذاشتم ماکارونی املت اینا رو بلد بودم لباسا رو جمع و جور میکردم نون میخریدم خواهر برادرامم همینطور درسامونم خودمون میخوندیم یک بار مامانم اوند جغرافی ازم بپرسه انقدر اذیت شد که توبه کرد مامانم کارمند بود بهمون خیلی سخت می‌گرفت نمیدونم بچه‌های الان چرا انقدر شل بار اومدن دیگه کلاس آنلاینم که هیچی جونی واسه آدم نمیذاره مدرسه میرن یه جور نمیرن یه جور...

به خودت میای و میبینی جوونیت گذشت و چیزی نفهمیدی .از طرفی در مقابل بچه ها مسئولی .خیلی شرایط سخته . ...

واقعا سخته

مادرشون نمیاد اونارو ببینه، اگه بیاد دوماه یکبار اونم چند دقیقه

ازدواج مجدد کردم اما باز به شکست ختم شد

بستگی داره بچه چند سالشه واز نظر روحی چقدر وابسته یا مستقل اگر کلاس سوم چهارم باید یاد بگیره حداقل ب ...

ممنونم 

من آقام و تنهام و کمکی ندارم

متاسفانه بچه ها با اونکه با ادب و خوبن اما مستقل نیستن

هم آویزون منن هم به زور تو کارای خونه کمک میکنن

خدا حفظشون کنه اذیت نمیشین؟ دلتون برای خودتون نمیسوزه؟ البته زحماتتون جای تقدیر داره، و وظیفمونه ب ...

خیلی اذیت میشم تو ۲۴ساعت نهایت ۵ساعت میتونم بخابم شبا ک بچه ها میخابن تازه کالاهای من شروع میشه تمیز کردن خونه درست کردن کاردستی های دخترم تا ساعت ۲بعد ک میخابم دختر ۱سالم مدام تو خواب نق میزنه ساعت ۶و نیم صبح هم باید بلند دختر بزرگمم راهی مدرسه کنم و ناهار  بذارم و دوبار ه روز شروع میشه

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

من متوجه نشدم یعنی شما آقا هستی خانوم نداری و بچه هارو خودت نگه میداری؟

آره، آقام، خودم نگه میدارم یا نهایت خونه بابام اما چون پدرو مادرم خیلی پیرن دلم نمیاد تنها برم مسافرت یا جایی مجبورم ازسرکار میام خودم نگهشون دارم

آره، آقام، خودم نگه میدارم یا نهایت خونه بابام اما چون پدرو مادرم خیلی پیرن دلم نمیاد تنها برم مسافر ...

پس مادره بچه ها کجا هستن

بچه ها چند سالشونه

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

کلاس چندمن دخترن یا پسر؟ دیگه باید کم‌کم یاد بگیرن تو کارها کمک کنن من ۱۲_۱۳سالم بود برنج کته میذاشت ...

دخترم بگم غذا درست میکنه اما انقد ظرف کثیف میکنه که آدم پشیمون میشه

دوتاشون ابتدایی هستن

خدارو شکر تو درسا اکثرا مستقل شدن

خیلی اذیت میشم تو ۲۴ساعت نهایت ۵ساعت میتونم بخابم شبا ک بچه ها میخابن تازه کالاهای من شروع میشه تمیز ...

وای من بودم فرار میکردم

میگم خانم ها تو این زمینه ها واقعا قوی ترن

شوهرتون کمک نمیکنه؟

جدا شدیمو ازدواج کردن بچه ها ابتدایی میرن

شرایط برای هم شما خیلی سخته هم بچه ها .اونا هنوز خیلی کوچیکن برای انجام کارها .از محبت مادر هم محرومن و قطعا براشون خیلی خلا بزرگیه .از طرفی شما هم حق زندگی دارید و این زندگی واقعا اذیت کننده اس .

شرایط شما را یکی از اقوام  داشت که سه تا بچه داشت  و با خانمی ازدواج کرد که به دلیل مشکل نازایی از همسر اولش  جدا شده بود و چون بچه ای نداشت و خیلی با بچه های اقا خوب بود 

لایک نکنید😜

وای من بودم فرار میکردم میگم خانم ها تو این زمینه ها واقعا قوی ترن شوهرتون کمک نمیکنه؟

ن اصلا کمک ندارم حتی دو روز پیش میخاستم برم واسه عیده بچه ها خرید کنم کلی خواهرم منت گذاش سرم تا بچه هارو نگه داره من برم ۲ساعته بیام حتی شوهرم تو جریان مالی هم توپ ساپورت نمیکنه من سالی یبار خرید میکنم برای لباس بچه ک خوب گرون میشه چون دونفر هستن دیروز رفتم خرید نفری یه دست لباس بیرونی گرفتم براشون نفری یه جفت کتونی شد ۷میلیون و نیم ک ۴تومن دادم الباقی رو قرار شد یه ماهه بدم اومدم خونه همسرم گف چقد شد گفتم ۷نمدونی چکار میکرد مجبور شدم بگم الکی گفتم ۴تومن شده حالا باید به یه مکافات با کلی استرس یه ماهه این الباقی رو خودم تسویه کنم

شرایط برای هم شما خیلی سخته هم بچه ها .اونا هنوز خیلی کوچیکن برای انجام کارها .از محبت مادر هم محروم ...

اصلا وقتی برای خودم ندارم الان خوابن پا شدن میان پیشم

حتی نمیتونم تو گوشیم تنها باشم

منم ازدواج مجدد کردم اما زود باز جدا شدیم

ایشون اصلا بچه ها رو نپذیرفتن با اونکه میدونستن من بچه دارم