2777
2789

سلام

اگه خودتون یا اطرافیانتون مستقلن

تنهایی تفریح میرن؟ اصلا برای خودشون وقت میزارن؟

بچه مدرسه ای دارم اومدم خونه یسره باید کنارشون باشم

غذا، ظرفا، تکالیف

اصلا انرژی برام نمی مونه

شماها چیکار میکنین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از وقتی پسرم کلاس سوم رفت سفر مجردی با دوستامو شروع کردم و دیگه واسه همسر و پسرم جا افتاد....سالی دوبار نیازه از خونه و خانواده دور باشی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من از وقتی پسرم کلاس سوم رفت سفر مجردی با دوستامو شروع کردم و دیگه واسه همسر و پسرم جا افتاد....سالی ...

من نمیتونم بچه ها رو به کسی بسپارمو برم

قبلا چند بار اینکارو کردم الان آویزونم هستن

فکر کنم ایشون مجردن

اهااان...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من نمیتونم بچه ها رو به کسی بسپارمو برم قبلا چند بار اینکارو کردم الان آویزونم هستن

نمیدونستم شما اقا هستی

فکر کردم خانم خانه داری

چی بگم..یکم راهنمایی دادن بهتون سخت شد

نمیدونستم شما اقا هستی فکر کردم خانم خانه داری چی بگم..یکم راهنمایی دادن بهتون سخت شد

خانمای مستقل اگه پول داشته باشن از آقایون قوی ترن

مردا بیرون از خونه شاید تحمل و کار کردنشون بیشتره اما تو خونه و خانه داری و بچه داری کم میارن

ممنونم از شما

من یه دختر ۱ساله دارم یه دختر کلاس اولی تقریبا وقتی واسه خودم نمیمونه

خدا حفظشون کنه

اذیت نمیشین؟ دلتون برای خودتون نمیسوزه؟

البته زحماتتون جای تقدیر داره، و وظیفمونه برای بچه ها وقت بزاریم