2777
2789
عنوان

دوقلوهام به دنیا اومدن 🥰

3275 بازدید | 104 پست

امیدوارم همه مامان های باردار ،به سلامت فارغ بشن

و همه چشم انتظارها دامن شون سبز بشه 🤲🤲🤲

دوقلوهای من دو هفته پیش بدنیا اومدن 🥰🥰🥰

قدمشون مبارک و پر برکت😍😍😍 جنسیتشون چیه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکههه عزیزم 😍😍

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

مبارکه ❤

بسلامتی ❤

قدمشون پر خیر برکت❤

اسمشون؟😍

اگه میتونی عکس بده😁

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃 
مبارک باشه  گلم اسماشون چیه.  خیلی خسته کننده است  کسی واسه کمکی داری

مرسی عزیز

اسم هاشون درسا و دلسا

از دیروز فقط خودم و همسرم بالا سرشون هستیم 

ولی قبلش مامان بزرگ شون بود