2777
2789

منو پسرداییم قبلا خیلی همو دوست داشتیم و بعدها بخاطر یکسری مسائل از هم دور شدیم...حالا او راجب احساساتش با باباش حرف زده و باباشم به مامانم گفته....خاستگاری صورت نگرفته و اصلا بحث به اونجاها نرسیده ولی نمیدونم الان یجوریه که انگار کنار هم قرار گرفتیم با اینکه هنوز هیچ اتفاقی نیوفتاده و مثلا منم خبر ندارم...بخاطر یه موضوع مشترکی قراره منو او بریم انگلیس پیش یکی از فامیلامون...و میدونین وضعیت خیلی عجیب و غریبه بینمون...مثلا اینکه همش او یجوریه که میخاد توجه کنه البته مثلا کار خیلی خاصی نمیکنه ولی همونارو برای هیچکس انجام نمیده و من معذب میشم و از طرفی نمیخام یه رفتاری نشون بدم ناراحت شه...و باز فامیلامون که اونجان از این موضوع خبر دارن و اونام میدونم یجوری هستن که یه رفتارا یا حرفایی میزنن که انگار ما جفت هم شدیم...خیلی معذب میشم...به مامانمم گفتم و او تذکر داده اما خب...

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

خیلی معمولی و بیخیال رفتار کن 

اگر خیلی به روتون آوردن و واضح صحبت کردن بهشون یادآوری کن که رابطتون در حد فامیلی هست . 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب خوبه که خودتم میگی خواستگاری نکردن پس دیگه کیو میخوای ناراحت نکنی. مگه خواستگاری کردن که تو نه گف ...

خب همین دیگه الان شرایط جوریه که خواستگاری نکردن ولی یسری توقعات بوجود اومده و من نمیخام رفتار بدی به خودش یا بقیه نشون بدم ، اگه خواستگاری بود با یه نه میشد حل کرد اوضاع رو

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
حالا چجوری میخواین دوتایی برید انگلیس؟ میخواین عقد کنین؟ چون بدون اجازه پدر یا همسر که نمیشه

پدرم مشکلی نداره چون اعتماد داره به طرفین ولی من خودمم بالای 18 سالم و بدون مجوز میتونم برم

خب همین دیگه الان شرایط جوریه که خواستگاری نکردن ولی یسری توقعات بوجود اومده و من نمیخام رفتار بدی ب ...

میشه بیشتر توضیح بدی این توقعات رو . اخه چه توقعی میتونن از تو داشته باشن 

اگه مخالف نظرکسی هستین ریپلی نکنین لطفا
میشه بیشتر توضیح بدی این توقعات رو . اخه چه توقعی میتونن از تو داشته باشن 

منظورم از توقع ای نیست که انتظار کار خاصیو ازم داشته باشن...منظورم اینه تو ذهنشون یه چیزایی راجب این موضوع شکل گرفته و بر اساس همون رفتار میکنن یا حرف میزنن

منظورم از توقع ای نیست که انتظار کار خاصیو ازم داشته باشن...منظورم اینه تو ذهنشون یه چیزایی راجب این ...

اونا فکرشون پره واسه خودشون میبرن میدوزن بعد تو چته که سعی کنی ناراحتی پیش نیاد. اگه بخوای رفتاری نشون بدی که بقیه ناراحت نشن خودت پیرمیشی کار طرز فکر اونا نداشته باش

موضوع انگلیس شما دوتاهم واقعا بنظرم اشتباست تو نباید بری چون قطعا گولت میزنه و دخترا هم اکثرا حساس رابطه بات برقرار میکنه

اونا فکرشون پره واسه خودشون میبرن میدوزن بعد تو چته که سعی کنی ناراحتی پیش نیاد. اگه بخوای رفتاری نش ...

اهووم...

ما فقط تو هواپیما تنهاییم و نهایتا اونجا اگه خواستیم دوتایی بریم بیرون...نمیتونم نرم مجبورم برم...واقعا بنظرت این اتفاق میوفته؟آخه اصلا اینجوری نیست

اهووم... ما فقط تو هواپیما تنهاییم و نهایتا اونجا اگه خواستیم دوتایی بریم بیرون...نمیتونم نرم مجبور ...

چرا مجبوری ؟ اجبار به چی ، حتما این اتفاق میفته بهت قول میدم

برای کارای تحصیلیمون میخاییم بریم اقدام کنیم...نگو توروخدا استرس گرفتم...اخه اصلا همچین آدمی نیست که

اخه چرا باید همچین کاری کنه خودشو از چشم من و همه بندازه؟

برای کارای تحصیلیمون میخاییم بریم اقدام کنیم...نگو توروخدا استرس گرفتم...اخه اصلا همچین آدمی نیست که

اگه تحصیله همین ایران خودمونم عالیه

طرف بعد3۰سال داره میگه شوهرم از چشمم افتاد مگه نمیبینی دخترا اکثرا گول میخورن اونوقت که عاشق شدی دیگه میگی کارمو کنیم وقتی هم برگشتین عقد. درصورتی که پسرا بعد خر پل گذشتنشون طرفو مثل دستمال پرت میکنن.عاشقی یعنی کوری

اگه تحصیله همین ایران خودمونم عالیه طرف بعد3۰سال داره میگه شوهرم از چشمم افتاد مگه نمیبینی دخترا اک ...

سر سفره خانواده بزرگ شده با پدر و مادر خیلی خوب...لات بی سروپا نیست که...از نوجوانیس به فکر و آینده اش بوده با اینکه وضعشونم خوبه...ینی میگم ادم سالمیه