2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب قطعن که علاقه هست.. و گاهی احساس مستقل شدن 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

من دختر خالم متولد ۷۹ هست دو بار طلاق گرفت نظام قدیم بود چندین سال از درس دور بود اومد امسال نشست خوند رتبه۴۳۰ اورد الان دبیری تهران داره مبخونه 

فکر کن تو اون شرایط داغون که ادم به هم میریزه از طلاقس این نشسته با انگیزه خونده

🧡 
چجور علاقه ای مثلا روحیه متقاعد کنندگی داری؟فن بیات خوبه؟دوست داری هرچیزی که بلدی به دیگران اموزش بد ...

شاید بشه اینطور گفت.. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
بله از بچگی ک همه دخترا عروسک بازی میکردن من معلم بازی میکردم

یه نفر اگه به این رشته علاقه داشته باشه واستعدادش رو هم داشته باشه ولی بعد. ۳سال پشت کنکور بودن به دلیل بی ارادگی. وتنبلی قبول نشده باشه الانم نا امید ش ه اعتماد به نفسش ازبین رفته باشه راه حلش برای ایناد انگیزه وامید وار کردنش برای قبولی چیه؟

لطفا خصوصیاتت برای این رشته رو میگی مثلا متقاعد کنده هستی یا نه  اموزشت خوبه یانه

خیلی دوست دارم چیزایی ک بلدمو به بقیه اموزش بدم

صبورم

وقت شناسم. شاید بگی وقت شناسی چ ربطی ب معلمی داره. ولی ربط داره😅باید معلم آن تایم باشه. ب موقع سرکلاسش حاضر باشه

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
من دختر خالم متولد ۷۹ هست دو بار طلاق گرفت نظام قدیم بود چندین سال از درس دور بود اومد امسال نشست خو ...

چقدر جالب بود که توی مصاحبه و اینجور چیز ها طلاق‌شون مشکل ساز نشده💙الهی شکر.. بالخره برای اینهمه مشکل و سختی یه راه جبرانی هست دیگه🦋🌱