2777
2789
عنوان

ببینید دیشب کارم دزست بود یا نه

366 بازدید | 20 پست

دیشب خونه خالم شام دعوت بودیم مامانم گفت زود بریم چون بچه نداره کمکش کنه کمک کنیم هرچند نیاز نبود ساعت پنج بریم اما خوب خیای وقت بود نرفته بودیم مامانم دلش تنگ شده بود بیشتر تا بخوایم کمک کنه

منم ساعت چهار عصرونه خورده بودم 

دوبار سه بار چایی اوردن به من تعارف نکردند  منم ساعت هفت همیشه  شام میخورم دچار ضعف شدم یه دونه خرما رفتم از رو میز برداشتم  خدایی ضعفم گرفته نشد هنوز هم بقیه مهمونها نیامده بودند دوبار چایی گرفتن به من تعارف نکردند من رفتم تو آشپزخونه برای خودم چایی ریختم با یه خرمای دیگه خوردم حالا همون خالم که صاحب خونه بود گفت اینقدر خرما نخور میدونم بخاطر این که سیر نشم کفت ولی واقعا بهم برخورد چون همیشه اینطوری رفتار میکنه همیشه هم به من میگه شکمو درصورتی که من تا گرسنه نباشم چیزی نمیخورم  منم بهش گفتم زشاه ادم مهمونی بگیره به بقیه که مهمونن بگه نخور ؟؟  بهنظرتون اشتباه کردم ؟؟

درضمن ۳۲سالمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور روشون میشه واقعا ۱۰سالتون که نیست اینو بگن!!!!!!

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...