2777
2789
عنوان

همه پیاده شین هول بدین!😂

475 بازدید | 17 پست

آقا سایت روشن نمیشه و تو این سرما گیر افتادیم !

اگه می‌خواین راه بیفته همه پیاده شین هول بدین!

منم تشویقتون می‌کنم !😂😂

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی منو معاف کنید خستم لش کردم😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

یه چیزی جلوی راهشو گرفته گیر کرده نمیزاره بالا بیاد😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

خیلی خوب بود ایول 🤣🤣🤣  اره سایت اب و روغن قاطی کر ه

واقعا هزار تومن نذر می‌کنم  تا به پست ارسال میشه ! همینجوری‌ام پیش بره چیزی نمیشه بسکه سرعت کمه !😂😂

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
اره هل بدین خیلی گیر داره😅😅😅 منم فرمون میدم 

قربون دستت دو تا راننده دعوامون میشه! آها یادم رفت من تشویق می‌کردم !😂😂😂

خدایی منو معاف کنید خستم لش کردم😂

اینجا هم زرنگ بازی!!😂😂

یه چیزی جلوی راهشو گرفته گیر کرده نمیزاره بالا بیاد😂

خب یه زحمت بکش برو ببین چیه!😂😂

اینجا هم زرنگ بازی!!😂😂

یس😂😂😂

خیلی خوب بود ایول 🤣🤣🤣  اره سایت اب و روغن قاطی کر ه

من امشب چنان خوابم میاد که فک کردم اسم کاربری شما موشکی‌ه!😂😂 می‌خواستم بگم تو که موشکی هول بده!😂😂 یهو دیدم مو مشکیه!😂😂