2777
2789
عنوان

روز پدر بچمو از دست دادم

680 بازدید | 16 پست

روز غدیر امسال یه سقط داشتم روز تولد امام علی هم یه بار دیگه بچم سقط شد نمیدونم اثر دعا کردن و توسل جستن چیه که هیچ تاثیری رو من نداره واقعا به این نتیجه رسیدم همش چرت محضه خیلی هم از امام علی دلگیرم کاش یکم صدامو میشنید و همچین ضربه ای بهم نمیزد

شاید چشمت زدن 

امام علی خیلی مظلومه🥲خیلی هم مهربون امکان نداره مقصر اون باشه 

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برنامه نی نی پلاس را دانلود کن و برو توگروه های سقط مکرر، ی دکتر ایمونولوژی و زنان خوب هم پیداکن و زیرنظرشون باش ...

عزیزم باورکن ربطی ب حضرت علی و بقیه نداره ...مشکل شما احتمالا نقص سیستم ایمنی بدنه که باید داروهای پردنیزلون،هپارین و سرم ای وی ای جی استفاده کنیدتابارداری رابسلامتی پشت سربذاری...ناامیدنشو و بدون ک توتنهانیستی ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

عزیزم تنها توسل چاره ساز نیس ک

از تو حرکت از خدا برکت

برو ببین دکتر چی میگه

من دوستم مشکل ایمنی داشت،رفت دکتر مشخص شد بدنش نطفه رو فک‌میکنه میکروبه دفع میکنه برا همین سقط میشد!! لنفوسیت تراپی کرد الحمدللللله الان بارداره

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍

عزیزم  خوب پیگیر بشو ببین علت سقط چیه درمان کن بعد باردار بشو

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

عزیزم چه ربطی به امام علی داره شما سقط جنین کنی😐

برو دکتر آزمایش بده شاید یه مشکلی داری

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
نه این دومی رو کسی خبر نداشت باردارم

دکترتون یه نفر بود؟

چون ما یه فامیل داریم برای بار سومه که باز داره دو بار سقط کرده بنده خدا انقد می ترسه

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است