2777
2789

ولی وقتی ازش دلسرد میشم و ناراحت میشم و بهش میگم دوست ندارم و ازین زندگی میرم ..میاد بغلم میکنه میگه دوست دارم بوسم میکنه...امروز بهم گفت برات کباب درست میکنم چون خودش کباب خورده بود..بعد هرچی گفتم الان درست کن گفت نه الان نه..امشب..الان میرم سرکار..امشب اومد کلی بهونه آورد و گفت خستم و نمیتونم درست نمیکنم و خلاصه..همیشه همینجوریه..وقتی میخواد برام کاری کنه انگار میخوان جونش رو بگیرن..منت میذاره سرم و تا صدبرابرش رو براش جبران نکنم دست از سرم برنمیداره..ولی بازم میگه یادته بخاطرت فلان کارو کردم...خیلی ازین اخلاقش بدم میاد نمیدونم به چه خاطری اینجوری میکنه 

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دلم کباب خواست بی شوخی این روشو امتحان کن:بابت کوچکترین کاری ک میکنه تشکر کن و بزرگ جلوه ش بده. ...

جنه نداره..خیلی اینکارو کردم ..فکر میکنه بی عیب و ایرادترین فرد زمینه..خیلی خودشیفته هست

...
وای ذکر یاودود رو بخون ۱۰۰۱ مرتبه من هر روز میخونم خوبه

خیلی مشکل زندگی من بزرگتر ازینه..میخونم ولی میدونم. باید مشکلم رو از ریشه حل کنم...میخوام بذارم برم

...
جنه نداره..خیلی اینکارو کردم ..فکر میکنه بی عیب و ایرادترین فرد زمینه..خیلی خودشیفته هست

اصلا اهمیت نده ب بی حرمتیاش و تا جای ممکن سعی کن زمینه ی بحث پیش نیاری و ی بار حرفت رو با آرامش بزن هر عکس العملی داشت بی تفاوت باش....

شوهرمنم همه این اخلاقارو داره و هروقت قهر کنم بگم میرم از زندگیت بغل و بوسی درکار نیست و بهم میگه زو ...

آخه عزیزم این بخاطر خودش منو بغلم میکنه..چون بخاطرش از شهرم و خانوادم و کلی از آرزوهام گذشتم..نه عروسی نه لباس عروسی هیچی نداشتم ...درحالیکه توی خونه پدرم بهترینهارو داشتم..خیلی بخاطرش کوتاه اومدم.ولی حالا اینجوریه باهام

...
اصلا اهمیت نده ب بی حرمتیاش و تا جای ممکن سعی کن زمینه ی بحث پیش نیاری و ی بار حرفت رو با آرامش بزن ...

باشه عزیزم..میدونی الان چون از خانوادم هم دورم بیشتر بهم فشار میاد..این و خانوادش منو بی کس گیر آوردن بهم ظلم میکنن..ضعیف کُشن اینا

...
خیلی مشکل زندگی من بزرگتر ازینه..میخونم ولی میدونم. باید مشکلم رو از ریشه حل کنم...میخوام بذارم برم

منم خیلی مشکل دارم تاپیکامو بخونی متوجه میشی ولی سعی میکنم بسازم باهاش گرچه بدم میاد ازش و حالم ازش بهم میخوره ولی شرایط طلاق ندارم

توکل به خدا🌿