2777
2789
عنوان

تومور هیپوفیز بیاین تورو خدا😞

175 بازدید | 11 پست

شوهرم امروز عمل کرد بعد از یک سال و نیم دوا درمون واسه چشماش تازه هفته پیش دکترا فهمیدن هیپوفیزشه امروز عمل کردن تو اینترنت چیزای بدی خوندم مثلا اینکه یکی دو جا نوشته بود رو طول عمر تاثیر می‌ذاره یا دوباره برگشت می‌کنه تورو خدا هر کی تجربه داره بیاد من خیلی نگرانم😞

چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص❤️🌺

بعد جراحی بابد پرتو و شیمی شه به عود فکر نکن! ب جاش پاتولوژی رو پیش چند پزشک ببر برای درمان درست

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد جراحی بابد پرتو و شیمی شه به عود فکر نکن! ب جاش پاتولوژی رو پیش چند پزشک ببر برای درمان درست

مگه خوش خیم نیست پرتو و شیمی درمانی واسه چی؟

ببینید خواهر من توده شکمی داشت گفتن توده رو کامل خارج کردن و نیاز ب شیمی نیست و خوش خیمه. ولی امسال زد ب ریه‌اش ک گفتن میبایست سال قبل محض اطمینان شیمی شه ک نشد. بعد عمل ریه هم دکتر جراح گفت شیمی نمیخواد چون قبل عمل  ریه شده بود و اثر نکرد.

نگران نباش محض اطمینان پیش چند پزشک انکلوژیست و رادیوتراپ ببر ک خطر عودش بیاد پایین. ب ی پزشک مراجعه نکن و پیش چندتا برو. انشالله خوب بشن، واسه ابجی منم دعا کن!

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

منم دفبقا مثل تو بعد عمل شکمش ترسیدم و حتی ندر کردم که شیمی نخوتد ولی الان پشیمونم میگم کاش شده بود به اصرار خودم😔

ببینید خواهر من توده شکمی داشت گفتن توده رو کامل خارج کردن و نیاز ب شیمی نیست و خوش خیمه. ولی امسال ...

توده هیپوفیز فرق می‌کنه آخه با توده های دیگه فک میکنم بعدش قرص میدن اگه برگشتم کنه بدخیم نیست دوباره همونه بازم نمی‌دونم انشالله خواهرت شفاشو از امام علی بگیره

توده هیپوفیز فرق می‌کنه آخه با توده های دیگه فک میکنم بعدش قرص میدن اگه برگشتم کنه بدخیم نیست دوباره ...

خب اره خواهر من رو بدون درمان رها کردن. قرص هم ی نوع درمانه دیگه‌.