2777
2789
عنوان

اظطراب اجتماعی

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 101 پست
حق هم داری از طرفی اره من میتونم بهونه بیارم و بگم لرزیدنم به خاطر سرماس 

اوهوم بعضی ها خیلی بد نگاه میکنن لکنت میگیرم یا به روم میارن این ایرادمو😑😔خصوصا بچه های سن کوچیک که نمیدونن این جور واکنشات درست نیست و گاهی هم ممکنه طرف تو جمع ضایع شده با واکنش بچه وقتی این اتفاق می افته برام تا یکی دوماه این مشکلم خیلی شدت پیدا می‌کنه همش خودمو قایم میکنم له میشم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دارم ولی نه به شدت شما  واقعا عذاب اوره

از چند سالگی داشتی؟

درمان کردی ؟که به اندازه من نیست؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
از چند سالگی داشتی؟ درمان کردی ؟که به اندازه من نیست؟

من چون به مامانم خیلی وابسته بودم از بچه گی اضطراب جدایی هم داشتم 

از بچه گی از پیش دبستان این مشکل دارم 

درمان که  خودم روانشناسم کمی رو خودم کار میکنم 

مشاور هم میرم بهتر شدم باز  

من تو بانک و سرکار اینا مشکل دارم جاهای شلوغ که نمیشناسم 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
من چون به مامانم خیلی وابسته بودم از بچه گی اضطراب جدایی هم داشتم  از بچه گی از پیش دبستان این ...

آها پس بخشیش رو چون روانشناسی خوندی تونستی درمان کنی راستش من ترم یک روانشناسی هستم یکی از دلایل اینکه اومدم این رشته درمان این اظطرابه بود هزینه درمان رو ندارم متاسفانه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آها پس بخشیش رو چون روانشناسی خوندی تونستی درمان کنی راستش من ترم یک روانشناسی هستم یکی از دلایل این ...

عزیزم منم بخاطر همین استرس رفتم این رشته 

ازبین نمیره فقط میشه کمترش کرد 

درمانش خیلی زمان بره 

الان دانشگاه هم میری مضطرب میشی ؟

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
عزیزم منم بخاطر همین استرس رفتم این رشته  ازبین نمیره فقط میشه کمترش کرد  درمانش خیلی زم ...

ولی به نظرم درمان میشه اما به سختی و طی زمان های طولانی 

اره تو دانشگاه هم اظطراب دارم اما بیشتر تو جمع صحبت کردنی کنفرانس دادنی و وقتی که کسی اسمم رو می‌پرسه خیلی زیاد استرس میگیرم گم میکنم خودمو 

گاهی انقد خوب میشم که اصلا انگار نه انگار که این منم که اظطراب اجتماعی دارم خودمم خیلی شگفت زده میشم اما گاهی خیلی شدت پیدا می‌کنه دورو اطرافم خیلی تاثیر داره سر این موضوع و اینم بگم اینکه میگم درمان میشه به این خاطره که من الان خیلی خوبم قبلا خیلی پر شدت بود الان مثلا خیلی حالم خوبه یعنی یه جورایی تونستم به بخشی ازش غلبه کنم و شکستش بدم

متاسفانه این جور اظطراب ها بر اثر تربیت اشتباه خانواده ها در کودکی حتی در زمان بارداری هست دست خودمون هم نبوده که همچین اختلالی داریم

اما یکی دیگه از دلایلی که اومدم این رشته این بود که یاد بگیرم من مامان خوبی برا بچم بشم تربیت اشتباهم منجر به ایجاد اختلالات مختلف درون بچم نشه بچم بی مورد آسیب نبینه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره من یه بار تو کلاس تو دانشگاه استاد پرسید اسمت چیه موندم نگاش کردم هیچی نگفتم استرسم خیلی بالارفت ...

وای منم بعد ادما این طور به ماجرا نگا نمیکنن بگن استرس گرفته حالت مسخره کردن یا اینکه با خودشون بگن این چ خنگیه نگا میکنن

کاش همینجوری فک کنم خیلی عذاب میکشم خسته شدم از قایم شدن البته الان خیلی بهتر شدم مثلا امروز رفتم را ...

خب دیگه ازین به بعد تا جای ممکن خودتو غافلگیر کن و یهویی شروع به حرف زدن کن منم امتحان میکنم

اره دقیقا من تو خونه نمیتونم انفرادی ورزش کنم اما یکی باهام باشه میتونم

اره دیگه چاره ای نیس باید باشگاه رف 

باورت میشه منحتی تو باشگاه هم معذب ام مثلا میبینی کلیی ادم ورزش میکنن یا گرم میگیرن با هم و احوال پرسی و این داستانا بعد من اصلا ادم صمیمی بشویی نیستم مگه خیلیییی سخت بعد بین اونا این طوریم که میگم الان با خودشون میگن این دختره چقد خودشو میگیره در حالی ک اصلا همچین ادمی نیستم ولی خیلی این طوری به نظر میام

اوهوم بعضی ها خیلی بد نگاه میکنن لکنت میگیرم یا به روم میارن این ایرادمو😑😔خصوصا بچه های سن کوچیک ک ...

بچه های کوچیک چ واکنشی نشون میدن ؟ 

گفتار درمانی نمیتونی بری ؟ اخه میبینم واقعا خجالت میکشی از لکنتت حس میکنم باهاش کنار بیای و در کنارش تلاش کنی بهتر شی خیلی بهتره برات تا اینکه به لکنتت بهچشم یه عیب خیلی بزرگ نگا کنی بعدم باور کن این خاصیت مردم ماس تا کسی رو ببینن یکم متاسفانه عجیب غریب رفتار میکنن و بدون درک اول کنار بیا ک تو اینی و با همین لکنت گاه و بیگاه و تنها ادمی هم نیستی ک لکنت داره و خیلی ادمایی وجود دارن ک وضع شون از تو بدتره و بیشتر تو جامعه مورد ترحم و نگاه عجیب قرار میگیرن و اگه بخوای تو زندگیت زیاد به مردم بها بدی خیلی سخت میگذره برات

اوهوم بعضی ها خیلی بد نگاه میکنن لکنت میگیرم یا به روم میارن این ایرادمو😑😔خصوصا بچه های سن کوچیک ک ...

ببین من نمیدونم بهش بگم بد شانسی یا چی اما بازه زمانی 10 تا 14 سالگی 3 بار پام شکست و جدای از مدتی که پای من تو گچ بود من باید مدت خیلی زیادی بعد اینکه گچ رو باز کرده بودم فیزیوتراپی میرفتم چون واقعا بچه بودم و ترسیده بودم از اینکه پامو زمین بزارم و به شدتتتت میلنگیدم ببین و من تا میومدم یکم خوب شم دوباره پام مشکست و دوباره همون روال تکرار میشد و خلاصه اینو بگم که من تموم اون مدتو بع علاوه تا 15 سالگی میلنگیدم و نگم از نگاه مردمممو منی ک وقتی اون نگاه های ترحم امیز رو میدیدم دلم میخواست هر طور شده بهشون بگم ببین من مشکلی ندارم فقط چون یه مدت پام تو گچ بوده الان میلنگم و به زودی قراره خوب شم این رفتار من به خاطر این بود ک من مشکل رو نپذیرفته بودم و دایما تلاش میکردم به بقیه بفهمونم تا از شر نگاههاشون راحت شم مطمینا اگه پذیرفته بودم اون مدت راحت تر میگذش برام خلاصه که بپذیر و دنبال این نباش جلو کسی با لکنت حرفنزنی که مباادا بفهمه لکنت داری همین ک باهاش کنار بیای کم کم استرست هم کم میشه و بهتر میشی فقط اینو بدون مردم دنبال سوزه ان و هر طور باشی اگه د مخره کردن داشته باشن مسخره میکنن اگه قصد ترحم داشته باشن ترحم میکنن و ... پس اهمیت نده

میگم مشکلی نداری از اخر حرف هامون که تموم شد تاپیک رو بگی نی نی یار پاک کنه؟ یا تاپیک رو بزاریم شاید ...

نه والا کاری ندارم میخای تاپیک بترکه میخای نترکه من کاری ندارم☺️😁

کسی از رو این حالتها که نمی‌شناسه مارو😁

ولی یه خبر بدمت اینکه الان مدتی هست خودمو زدم به پررویی یعنی حتی اگه دچار اظطراب شم و لکنت بگیرم ولی حرفمو میزنم و مثل قبل ساکت و منزوی نمیشم و خجالت هم نمی‌کشم به نظرم اینکه با هم صحبت کردیم فهمیدیم تنها نیستیم تاثیر داشت😁☺️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین من نمیدونم بهش بگم بد شانسی یا چی اما بازه زمانی 10 تا 14 سالگی 3 بار پام شکست و جدای از مدتی ک ...

وای عزیزم چقد قشنگ توضیح دادی مرسی گلم تجربه قشنگی بود من خودم احساس میکنم خیلی بهتر شدم اطرافیان هم اینو میگن بهم اما من میخام کاملا خوب شم طوری که بتونم برم سرکار با مردم تعامل کنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40