2777
2789
عنوان

اظطراب اجتماعی

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 101 پست
18 سالمه  ببین لکنت ک ن چطور بگم بدتر از لکنت کلا میلرزم  مثلا دیدی کسی سردش میشه چطور د ...

آخ آخ اره منم تو عصابیت لکنت میگیرم 

عزیزم به نظرم باز میلرزی خیلی بهتره تا لکنت😔

آخه لکنت خیلی جلب توجهه همه با تعجب نگاه میکنن 

من داره کم کم بیست و دو سالم میشه تمام عمرمو درگیرش بودم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح ها برو پیاده روی  یه گوش شنوا هم داری از اونم کمک بگیر  تور برید با هم دیگه بگردید

اوهوم شروع کنم ورزش کنم کم کم متاسفانه اراده ندارم در زمینه شروع ورزش تازه یکم دیگه عروسیمه بلد هم نیستم برقصم😑

گوش شنوا منظورت همسرمه؟

راستش فک نکنم تو شهر ما توری وجود داشته باشه من بیشتر دونفره بهم حال میده تا دورم شلوغ باشی شلوغی بهم استرس میده و همسرمم یکم محدوده تو این مورد فقط صبح و ظهر میتونیم با هم باشیم از بعدظهر تا نصف شب دیگه نمیشه با هم باشیم سرش شلوغه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
خب همین ها هم خوبه همون طبیهت میدونی چقد انرزی میده به ادم تو اگه ارامش داشته باشی و ذهنت اروم باشه ...

تو جاهای شلوغ استرسم بالاتر می‌ره مثلا اگه تو یک مکان پر از همهمه بخام حرف میزنم این حالت شدید میشه اگه با کسی که بدو بدو داره کارشو انجام میده و در همون حال داره با من حرف میزنم من هی دو کنم دنبالش تا کارمو راه بندازه حالتش شدید باشه تو ماشین باشیم صدای آهنگ زیاد باشه پنجره ها هم پایین باشه صدای باد هم بپیچه خیلی این حالتم شدید میشه

کلا تو اینجور جاها استرس شدیدی میگیرم

تو احوال پرسی و خداحافظی

تو رمز کارتت چیه اسمت چیه رشتت چیه 

خیلی استرس میگیرم و شدت پیدا میکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه با این مشکل دانشگاه برام عذاب آور بود

وای وای 

تو ارتباط گرفتن با دانشجو ها چطور؟

دوست و رفیق پیدا کردی؟

من کارت دانشجوییم رو جرات نمیکنم برم بگیرم از ترس اینکه برم با کسی حرف بزنم و مکالمه ای بینمون رد و بدل شه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودت رفتی؟ تاثیر گذاشته؟

نه والا نرفتم پولشو نداشتم برم شرایط رفت و آمد هم ندارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اوهوم شروع کنم ورزش کنم کم کم متاسفانه اراده ندارم در زمینه شروع ورزش تازه یکم دیگه عروسیمه بلد هم ن ...

منم همینم اتفاقا اصلا خیلی آدم خشکی ام ن رقص بلدم ن چیزی 

اما حتما ورزش رو شروع کن باشگاه ثبت نام کن آدم به خاطر اینکه پولش حیف نشه مجبور میشع بره😂

به خصوص برای تو اگه بخوای خودت تو خونه ورزش کنی مطمئنا سخته و احتمالش کمه پایبند بمونی 

اوهوم شروع کنم ورزش کنم کم کم متاسفانه اراده ندارم در زمینه شروع ورزش تازه یکم دیگه عروسیمه بلد هم ن ...

مبارک باشه راستیی

اره منظورم همسرته

تا جایی ک من بدونم همه جا تور هست میتونی سرچ کنی تور های یه روزه ک مثلا صبح تا عصر عه 

دیگه ببین من فک میکنم باید خودتو بندازی وسط جمعیت ک کم کم عادی شع برات ن اینکه بگی من دو نفره دوس دارم تعداد زیاد دوس ندارم 

تو جاهای شلوغ استرسم بالاتر می‌ره مثلا اگه تو یک مکان پر از همهمه بخام حرف میزنم این حالت شدید میشه ...

این مشکل بقیش ن تو ک همش عجله دارن اصلا بهشون توجه نکن 

ببین ما کوردیم بعد به نظر من مردم به زبون کوردی خیلی تند تند حرف میزنن منم کوردی ک صحبت میکنم چون همشون سرعت حرف زدن شون زیاده حرف زدن من به نظرشون شل و یواش یواش میاد منم همش با خودم میگم وای الان میگن این دختره تا یع کلمه بگه یه ساعت طول میکشه وای همین هول میشم و اذیت میشم 

اما واقعا فارسی خیلی بهتره به نسبت سرعت حرف زدن مردم پایین تره و من این جوری راحت ترم و کمتر اذیت میشم تو ام ازین فرصت ک فارسی صحبت می‌کنید استفاده کن و بعدم اصلا برات مهم نباشه طرف مقابل کیه ک عجله داره یا ن ببخشید اینو میگم اما واقعا واسه خودم جوابه سعی کن طرف مقابلت رو گاو فرض کنی گاو ن میتونه آدمو قضاوت کنه ن بابت اینکه کند حرف بزنی تا اذیت نشی تو رو تو ذهنش سر زنش نمیکنه و حتی اگه عجله ای هم داشته باشه مشکل خودشه ن تو 

وقتی هم مثلا میری جایی یا مثلا رمز کارت ازت میپرسن قبلش همش با خودت رمز رو تکرار نکن خودتو غافلگیر کن وقتی طرف رمز رو پرسید تازه بهش فک کن بعدم کسی یا فروشنده ای ک از تو رمز کارت میپرسه برای مثال یع آدمیه ک احتمال اینکه تو بعدا باز ببینیش خیلی کمه چرا واسع صحبت با آدمی ک اصلا نمیشناسی و اصلا فقط همون یه بار باهاش برخورد داشتی و داری باید استرس بگیری 

من فک میکنم تو از استرس لکنت گرفتن بدتر لکنت میگیری خلاصه ک استرس نداشته باش همش بگی اره الان لکنت میگیرم چون لکنت هم بگیری مهم نیس و تو اصلا با اون فرد دیگه برخورد نخواهی داشت

وای منم بهم میگن اسمت چیه یه لحظه هنگ میکنم 😂😂😂

اره من یه بار تو کلاس تو دانشگاه استاد پرسید اسمت چیه موندم نگاش کردم هیچی نگفتم استرسم خیلی بالارفت بچه ها اسممو گفتن به استاد😑

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این مشکل بقیش ن تو ک همش عجله دارن اصلا بهشون توجه نکن  ببین ما کوردیم بعد به نظر من مردم به ز ...

کاش همینجوری فک کنم خیلی عذاب میکشم خسته شدم از قایم شدن البته الان خیلی بهتر شدم مثلا امروز رفتم رانندگی خودم با مربی حرف زدم منو آموزش بده شماره تلفن و اسم و کدملیمو نوشت بدون اینکه لکنت بگیرم ولی استرس داشتم به قول خودت از قبل بهش فکر نکرده بودم یهویی بود😑😐

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مبارک باشه راستیی اره منظورم همسرته تا جایی ک من بدونم همه جا تور هست میتونی سرچ کنی تور های یه رو ...

این یه مورد آخر همسرم همینجور یه مثل من اونم میگه از محیط های سربسته خوشم نمیاد یا جاهایی که خیلی شلوغه مثل تو رستوران اونم ترجیح میده بریم تو پارک بشینیم که سقفی بالاسرمون نیست و خلوت اظطراب اجتماعی هم نداره و چندین ساله تو اجتماع هست تو محل کارش با آدم های مختلفی هرروز معاشرت می‌کنه اما من مثل اون نیستم واقعا همش قایم میشم از بقیه شلوغی ببینم استرس میگیرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم همینم اتفاقا اصلا خیلی آدم خشکی ام ن رقص بلدم ن چیزی  اما حتما ورزش رو شروع کن باشگاه ثبت ...

اره دقیقا من تو خونه نمیتونم انفرادی ورزش کنم اما یکی باهام باشه میتونم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40