این مشکل بقیش ن تو ک همش عجله دارن اصلا بهشون توجه نکن
ببین ما کوردیم بعد به نظر من مردم به زبون کوردی خیلی تند تند حرف میزنن منم کوردی ک صحبت میکنم چون همشون سرعت حرف زدن شون زیاده حرف زدن من به نظرشون شل و یواش یواش میاد منم همش با خودم میگم وای الان میگن این دختره تا یع کلمه بگه یه ساعت طول میکشه وای همین هول میشم و اذیت میشم
اما واقعا فارسی خیلی بهتره به نسبت سرعت حرف زدن مردم پایین تره و من این جوری راحت ترم و کمتر اذیت میشم تو ام ازین فرصت ک فارسی صحبت میکنید استفاده کن و بعدم اصلا برات مهم نباشه طرف مقابل کیه ک عجله داره یا ن ببخشید اینو میگم اما واقعا واسه خودم جوابه سعی کن طرف مقابلت رو گاو فرض کنی گاو ن میتونه آدمو قضاوت کنه ن بابت اینکه کند حرف بزنی تا اذیت نشی تو رو تو ذهنش سر زنش نمیکنه و حتی اگه عجله ای هم داشته باشه مشکل خودشه ن تو
وقتی هم مثلا میری جایی یا مثلا رمز کارت ازت میپرسن قبلش همش با خودت رمز رو تکرار نکن خودتو غافلگیر کن وقتی طرف رمز رو پرسید تازه بهش فک کن بعدم کسی یا فروشنده ای ک از تو رمز کارت میپرسه برای مثال یع آدمیه ک احتمال اینکه تو بعدا باز ببینیش خیلی کمه چرا واسع صحبت با آدمی ک اصلا نمیشناسی و اصلا فقط همون یه بار باهاش برخورد داشتی و داری باید استرس بگیری
من فک میکنم تو از استرس لکنت گرفتن بدتر لکنت میگیری خلاصه ک استرس نداشته باش همش بگی اره الان لکنت میگیرم چون لکنت هم بگیری مهم نیس و تو اصلا با اون فرد دیگه برخورد نخواهی داشت