2777
2789
عنوان

اظطراب اجتماعی

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 101 پست
بچه های کوچیک چ واکنشی نشون میدن ؟  گفتار درمانی نمیتونی بری ؟ اخه میبینم واقعا خجالت میکشی از ...

بچه ها معمولا وقتی میبینن به مامانشون با صدای بلند میگن وای مامان دیدی چطور حرف زد؟یا میخندن بهم یا اینکه ادامو در میارن می‌دونم بچه ان و از ناذونیشونه اما خیلی اذیت میشم وقتی اینجوری میکنن راستش هرروز دارم بیشتر باهاش کنار میام دارم سعی میکنم خجالت رو بزارم کنار ولی هنوز هم سخته برام بیشتر از این خجالت میکشم که آدم بزرگی هستم و خصوصا متاهل حالا اگه کوچیک بودم زیاد تو چشم نبود😢🥺💔

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اره دیگه چاره ای نیس باید باشگاه رف  باورت میشه منحتی تو باشگاه هم معذب ام مثلا میبینی کلیی اد ...

نه من اینجوری نیستم همین که روز اول برم باشگاه با همه رفیق میشم با همه حرف میزنم اظطراب هم میکشما اما بیشتر از اظطراب از صحبت با مردم لذت میبرم و حالمو خوب می‌کنه احساس میکنم همش من برون گرا در من درون گرا گرفتار شده و زندانی شده آخه من دروان گرام اما به خاطر اظطرابم همش در تلاشم تو دید نباشم و فرار میکنم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا کاری ندارم میخای تاپیک بترکه میخای نترکه من کاری ندارم☺️😁 کسی از رو این حالتها که نمی‌شناس ...

ن بحث شناسایی نیس فقط یکم زیادی درد و دل کردیم اینجا 😂

پس هیچی ولش کن بزار باشه

جدی خیلی خوشحال شدم برات همین طور ادامه بده

وای منم بعد ادما این طور به ماجرا نگا نمیکنن بگن استرس گرفته حالت مسخره کردن یا اینکه با خودشون بگن ...

اره دقیقا نمیگن استرس گرفته میگن خنگه😑💔

بچه ها معمولا وقتی میبینن به مامانشون با صدای بلند میگن وای مامان دیدی چطور حرف زد؟یا میخندن بهم یا ...

قرار نیس یه شبه همه چی عوض شه که 

همین ک کم کم داری بهش غلبه میکنی خودش کلیع و خوشحال باش ازین بابت 

امیدوارم منم یه مدت دیگه بیام این پیام روتو همین تاپیک بفرستم ک دارم بهتر میشم 

خب دیگه ازین به بعد تا جای ممکن خودتو غافلگیر کن و یهویی شروع به حرف زدن کن منم امتحان میکنم

اره حتما همت کنیم اصلاح کنیم خودمونو جز خودمون هیچ کس نمیتونه به دادمون برسه

ن بحث شناسایی نیس فقط یکم زیادی درد و دل کردیم اینجا 😂 پس هیچی ولش کن بزار باشه جدی خیلی خوشحال ش ...

همین چیزا به نظرم حالمونو خوب می‌کنه من خیلی احساس بهتری دارم الان تورو نمی‌دونم چطوری گذروندی

همین چیزا به نظرم حالمونو خوب می‌کنه من خیلی احساس بهتری دارم الان تورو نمی‌دونم چطوری گذروندی

اره منم ارتباط گرفتن باعث میشه حالم بهتر شه به شرطی ک خجالت زده نباشم و خودم رو پایین تر از طرف مقابل نبینم

قرار نیس یه شبه همه چی عوض شه که  همین ک کم کم داری بهش غلبه میکنی خودش کلیع و خوشحال باش ازین ...

خیلی خوشحال میشم برات اگه ببینم توام بهتر شدی و داری بهتر میشی یا اینکه روزی رو ببینی که کاملا درمان شدی راستش من تو درمان خیلی عجله دارم اول زندگی مشترکمه دوست دارم برم سرکار اول زندگیمون به سختی شروع نشه ولی به خاطر این اظطرابه نمیتونم حتی از اینکه همسرم متوجه شده من اینجوری ام میترسم

خیلی وضع سختیه جدی 

میفهممت

خیلی خوشحال میشم برات اگه ببینم توام بهتر شدی و داری بهتر میشی یا اینکه روزی رو ببینی که کاملا درمان ...

چ عجله ایه حالا مثلا الان نری دوماه دیگه بری چی میشه مگه فوقش یکم بیشتر مراعات مبکنید زیاد خرج نمیکنید

انقد پیچیدش نکن واسه خودت