2777
2789
عنوان

اظطراب اجتماعی

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 101 پست
منم دقیقا مثل توام زمان هوایی هم که به این چیزا فکر میکنم خیلی شدید تر میشه مشکلم😔💔

تو که حالا از مرحله کنکور و این ها گذشتی و وقت بیشتری داری ک رو خودت کاار کنی و بهتر شی

اصلا نگران نباش به نظرم زیاد بیرون برو و رفت و امد داشته باش من فامیل هامون حتی خاله و دایی رو یه ساله ندیدم چون خانوادم ارامش رو در ارتباط نداشتن میدونن 

هر کاری ک فکر میکنی حالت رو بهتر میکنه انجام بده کوه نوردی بع شدت کمک کنندس واسه من حیف خانوادم همراهی نمیکنن اگه میتونی حتما مرتب برو طبیعت یا کوه نوردی حالا میتونه با اکیپ و کلاس کوه نوردی باشه یا دوستی چیزی 

باشگاه هم خوبه

نمی‌دونم  به نظرم که اره می‌تونه کمک کنه تو کانال های اینا زیاد دیدم ازش یه سرچی بکن بد نیست ا ...

کلاس  فن بیان رو واسه خودت گفتم من فعلا تا چن ماه دیگه درگیر کنکور ام به محض اینکه تموم شه اولین کارم اینه کلاس کوه نوردی ثبت نام کنم و هر جور شده خودمو بندازم وسط مردم حتی برم فروشنده شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارهایی رو انجام بده که بهت احساس ارزشمندی میده حالا واسه افراد مختلف این موضوع متفاوته اما من خودم ارزشمندیم رو تو پول در اوردن و مطالعه پیدا میکنم

یا مثلا خوش استایل بودن و بدون ارایش گشتن یا مثلا اینکه وقتی راه میرم سرم رو بالا میگیرم و افتاده نیستم 

از همین چیز های کوچیک شروع کن

اره ولی خب نمیدونم چه جوری باید خودمو تغییر بدم

اگه شرایط داری برو پیش روانشناس اون کمک میکنن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
تو که حالا از مرحله کنکور و این ها گذشتی و وقت بیشتری داری ک رو خودت کاار کنی و بهتر شی اصلا نگران ...

اینجا کوهی نیست که کوهنوردی برم و عقدم فقط با همسرم میرم یا خانوادش هم هستن اما دوست و رفیقام نه اصلا یه رفیق صمیمی داشتم شنید ازدواج کردم قطع رابطه کرد دیگه تو شهر خودمون رفیق ندارم تو شهر های دیگه زیاد دارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
کلاس  فن بیان رو واسه خودت گفتم من فعلا تا چن ماه دیگه درگیر کنکور ام به محض اینکه تموم شه اولی ...

چند سالته ؟

لکنت هم میگیری مثل من؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کارهایی رو انجام بده که بهت احساس ارزشمندی میده حالا واسه افراد مختلف این موضوع متفاوته اما من خودم ...

راستش من کلا سعی میکنم اگه کاری درست نیست انجام ندم 

ولی یه سری کارها حالم رو خوب می‌کنه انرژی میده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کجایی مگه

خوزستانم یه شهر خیلی کوچیک تو خوزستان

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عجیبه یعنی یه صخره پیدا نمیشه بالا بری ازش؟     چ کاری دوس داری انجام بدی پس

نه والا پیدا نمیشه اگه بشه هم من ندیدم تا حالا 

بیشتر طبیعت گردی رو دوست دارم خصوصا با همسرم 

مسافرت رفتن و رانندگی کردن و رمان خوندن و این کارا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند سالته ؟ لکنت هم میگیری مثل من؟

18 سالمه 

ببین لکنت ک ن چطور بگم بدتر از لکنت کلا میلرزم 

مثلا دیدی کسی سردش میشه چطور دندون هاش بهم میخوره ؟ جدیدا اون طور میشم و تو عصبانیت هم کمی لکنت میگیرم

اینجا کوهی نیست که کوهنوردی برم و عقدم فقط با همسرم میرم یا خانوادش هم هستن اما دوست و رفیقام نه اصل ...

صبح ها برو پیاده روی 

یه گوش شنوا هم داری از اونم کمک بگیر 

تور برید با هم دیگه بگردید

نه والا پیدا نمیشه اگه بشه هم من ندیدم تا حالا  بیشتر طبیعت گردی رو دوست دارم خصوصا با همسرم&n ...

خب همین ها هم خوبه همون طبیهت میدونی چقد انرزی میده به ادم تو اگه ارامش داشته باشی و ذهنت اروم باشه شمرده و روان تر حرف بزنی فک میکنم