2777
2789
عنوان

اظطراب اجتماعی

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 101 پست
خیلی عالیهههه  پس داری تلاشتو میکنی مطمئن باش نتیجه میگیری  ولی بازار رفتن و اینا باید ر ...

از این به بعد قراره خرید بازار برا من باشه 

می‌دونم در اصل باید راحتتر باشه اما 

از اینکه لکنت میگیرم نمیتونم حرفمو بزنم و این جلب توجه میکنه اذییت میشه چشماشون گرد میشه یه جوری نگاه میکنن وقتی اینجوری میشم انگار چی شده

مثلا الان بخام برم داروخانه بگم خمیر دندون بدین اول یه ساعت با اظطراب دوروبرمو نگاه میکنم بعد با ترس و لرز میرم جلو بعد می‌گم خخخخخخخخخخخخخخ میر دندون بدین 😑گاهی اوقات هم اصلا دهنم قفل میشه هیچ صدایی نمیاد بیرون خصوصا وقتی میگه رمز کارتت چیه😑

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
تو جمع های حضوری اینجوری هستی؟من تمام ترسم از لکنت گرفتنمه و الا قشنگ حرفمو میزنم از اینکه لکنت بگیر ...

باورت میشه یادم نیس اخرین بار کی تو جمع حرف زدم ؟ قبلا همش سعی میکردم کمتر کنم این اضطراب رو اما الان یکی دو سالیه ک کنار اومدم و گذاشتم بلکه دانشگاه برم و بهتر شم اما تا جایی ک یادمه قبلا تو جمع حرف زذن لکنت نداشتم و معمولی حرف میزدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین من حتی اگه مسلط هم باشم نمیتونم اصلا  برای من خیلی شدیده

سعی کن مقابله کنی باهاش من کمرو بستم از بین ببرمش 

دوست دارم دختر زرنگی باشم تو اجتماع باشم اما اینا جلو پیشرفت منو میگیره 

احساس میکنم من برون گرا تو یه من درون گرا گیر افتاده و داره تقلا می‌کنه از این زندان بیاد بیرون😔

کلاس چندی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
باورت میشه یادم نیس اخرین بار کی تو جمع حرف زدم ؟ قبلا همش سعی میکردم کمتر کنم این اضطراب رو اما الا ...

یعنی تازگیا اینجوری شدی قبلش اینجوری نبودی؟

من خیلی حضرت میخورم کارایی که مردم به راحتی انجام میدن مثل صحبت با فروشنده رو من نمیتونم راحت انجام بدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سعی کن مقابله کنی باهاش من کمرو بستم از بین ببرمش  دوست دارم دختر زرنگی باشم تو اجتماع باشم ام ...

نه من خودم درون‌گرا هستم به اضافه ی اضطراب اجتماعی 

دانشگاه تموم کردم 

دختر ترک
سعی کن شمرده و اروم حرف بزنی و محکم حس میکنم این کمک کننده باشه

اتفاقا خیلی تند تند و بلند بلند حرف میزنم همش به خاطر اظطراب اجتماعیه انقد تند تند حرف میزنم گاهی طرف مقابل متوجه نمیشه چی گفتم انقد بلند بلند حرف میزنم طرف مقابل فک می‌کنه دختر سبکی هستم و دارم دعوایی حرف میزنم درصورتی که من خودم می‌دونم دردم چیه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه من خودم درون‌گرا هستم به اضافه ی اضطراب اجتماعی  دانشگاه تموم کردم

به نظرت دانشگاه تاثیری داشته روی روند و پیشرفت درمانت ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی تازگیا اینجوری شدی قبلش اینجوری نبودی؟ من خیلی حضرت میخورم کارایی که مردم به راحتی انجام میدن ...

من خودم احساس میکنم اضطراب اجتماعیم رابطه مستقیم داره با عزت نفسم 

هر وقت ک حس خوبی نسبت به خودم و اوضاع نداشته باشم شدید میشه و تو شرایط بهتر کمتر میشه

یکی دو سال گذشته هم خیلی تحت فشار بودم و اون اعتماد به نفس قبل رو ندارم پس ملا منزوی شدم و تا حد امکان ن با کسی و ن تو جمع حرف نمیزنم حتی وقتی این حس که خودم رو دوست ندارم عود میکنه حتی دلم نمیخواد با دیگران چشم تو چشم شم

مشکلمم ظاهر نیستا ک فکر کنی به خاطر اون ممکنه اعتماد به نفس نداشته باشم

من خودم احساس میکنم اضطراب اجتماعیم رابطه مستقیم داره با عزت نفسم  هر وقت ک حس خوبی نسبت به خو ...

منم دقیقا مثل توام زمان هوایی هم که به این چیزا فکر میکنم خیلی شدید تر میشه مشکلم😔💔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم دارمش🥲🥲

از بچگی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم دقیقا همین جوری ام  به نطرت کلاس فن بیان کمک کننده نیست برات؟

نمی‌دونم 

به نظرم که اره می‌تونه کمک کنه تو کانال های اینا زیاد دیدم ازش یه سرچی بکن بد نیست الان من تمام آرزوم شده درمان اظطراب اجتماعیم

پیش روانشناس هم برو اگه شرایطشو داری من که ندارم شرایطش رو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40