2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خداتوکل کنید شما چیزی کم ندارید حیفه ارزش خودتون رو بدونید

خواهر تلگرام دارید. اونجا حرف بزنیم 

روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️‍🩹

سلام

من چندتا از تاپیکاتون رو خوندم و اینها به ذهنم میرسه

- شما از اختلافی که با نامزد عقدیتون پیش اومده زمان زیادی نگذشته. 

بعد از طلاق توصیه میکنند ، سریع وارد یه رابطه دیگه نشید. اگرچه که ادم خیلی احساس نیاز میکنه که برای اینکه حالش خوب شه یه رابطه جدید رو شروع کنه، ولی تجربه نشون داده که رابطه بعدی که با عجله شروع شده هم معمولا موفق نیست. 

باید حداقل یه سال بخودتون فرصت بدید. تا دوباره خودتون رو پیدا کنید. مواردی که باعث شده رابطه قبلیتون به مشکل بر بخوره رو ، واقعبینانه پیش خودتون و با به مشاور ، بررسی کنید. 

تا دوباره همون اشتباه ها یا مشابهشون رو تکرار نکنید. 

میدونم که گفتید از سمت خونواده تحت فشارید. ولی به قیمت شکست دوباره نباید زیر بار فشار خانواده تصمیم عجولانه ای بگیرید. 

پناه بردن به رابطه ای که گفتید ( متعه ۹۹ ساله ) هم به نظرم کار موجهی نیست. 

- شما هنوز شناخت صحیحی از طرف مقابلتون ندارید. ممکن هست ایشون هم تحت فشار خانوادش ( بعد از مشخص شدن ماجرا ) دیگه به تعهدات خودش پایبند نمونه. 

شما هم بدون اینکه قانون حمایت خاصی ازتون بکنه ، تت وقتی که ایشون راضی به بخشیدن باقی مدت نشه. اسیر بشید. 

دستتون رو رو زانوی خودتون بذارید و تلاش کنید، آدم مستقلی بشید. مطمئنم موردهای خیلی بهتری خواهید داشت. 

باید حداقل یه سال بخودتون فرصت بدید. تا دوباره خودتون رو پیدا کنید. مواردی که باعث شده رابطه قبلیتون ...

حرفاتون کاملا درسته....شما روانشناس هستین یا کتاب زیاد خوندین...مقوله من با بقیه فرق داره

من خودنگهدارم چه جنسی چه عاطفی....فقط میخام پشت من باشه و به ازدواج فک نمیکنم و میخوام مستقل بشم

پناه بردن به رابطه ای که گفتید ( متعه ۹۹ ساله ) هم به نظرم کار موجهی نیست.  - شما هنوز شناخت ص ...

نه نفقه رو نده دادخواست میدم... میخوام ابتدا با سردفتر بگم قبل عقد نصفش رو از ایشون بگیره. حدود ۲۱۰ میلیون

پولکی نیستم اصلا اما نمیخوام مفت منو حساب کنه و بهم بخنده

منم دلم پره. نمیدونم چی غلطه چی درست ‌

هرچند میدونم درسته . ولی انکار دلم نمیاد و البته میترسم از پاشیدن زندگیم .

وگرنه مردعصبی به چ درد میخوره

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران