2777
2789

خانوما من دیشب لبه سمت راست واژنم خیلی میخارید خارندمش از دیشب سوزش شدید دارم و باد کرده نگاهش کردم انگار زخم شده.عفونتم ندارم و مجردم.چکار کنم سوزشش و خارشش خوب شه از دیشب خاب نداشتم😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مطمعنی عفونت نداری چون خاروندی زخم شده شبا پماد تریامسینولون ان ان بگیر بزن لباس زیرم نپوش شلوار نخی بپوش خوب میشه 

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

عزیزم عفونت قارچی است .فلوکونوزول بگیر از داروخانه سه چهار تا دونه است روزی یکی بخور .و پماد کلوتریمازول واژینال تا یک هفته استفاده کن‌نزدیکی هم نباید نباید این یک هفته داشته باشی .لباس زیر کاملا نخ استفاده کن .تو تشت آب ولرم و حوش شیرین هم بشین معجزه است .

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .

خارش واژن از قارچ .و از اون عفونت هایی هست که بازم برمیگرده و به شدت باید به بهداشتت برسی  .لباس زیر خیس شد عوض کن خشک بپوش. همیشه زیر باید خشک باشه .

یک هفته مرتب تو آب جوش شیرین بشین بعد بکن هفته ای دوبار تا یک ماه و بعد هفته ای یکبار .عفونت قارچی محیط واژن اسیدی میشه و جوش شیرین قلیایی است .و تا حدی خنثی میکنه اثر عفونت را

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .